Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKOn puheenjohtaja SAMOKin hallitukseen vuodelle 2013

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKOn puheenjohtaja SAMOKin hallitukseen vuodelle 2013

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 14:13
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn puheenjohtaja Aleksi Kurvi valittiin Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n hallituksen jäseneksi vuodeksi 2013. Kurvi valittiin SAMOKiin 17. varsinaisessa liittokokouksessa Tampereella viikonloppuna. Hän tuli valituksi toiseksi korkeimmalla äänimäärällä (49,12).

Kurvilla on vahva tausta ja osaaminen opiskelijakentältä. Hän on toiminut JAMKOn puheenjohtajana tänä vuonna, ja toimi aktiivisena JAMKOn varapuheenjohtajana vuonna 2011. Hakeminen SAMOKin hallitukseen olikin Kurville luonteva seuraava askel opiskelijaliikkeen hyväksi toimimisessa.

Kurvi iloitsi valinnastaan, sekä kertoi olevansa valmis liiton tuleviin haasteisiin vuonna 2013.

Pääsy SAMOKin hallitukseen on loistava mahdollisuus. Se on ensinnäkin mahdollisuus kehittää opiskelijaliikettä ja opiskelijoiden asemaa valtakunnallisesti, mutta myös upea mahdollisuus oppia itse. SAMOKin tavoitteet ensi vuodelle ovat kovat, mutta ilman työtä ei voi myöskään nauttia niiden tuloksista, Kurvi kommentoi valintansa jälkeen.

Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n 17. varsinainen liittokokous pidettiin 23.− 24.11. Tampereella. Liittokokous järjestettiin Tampereen yliopistolla, jossa järjestettiin yhtä aikaa myös Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokous. Yhteensä liittokokouksiin osallistui noin 400 opiskelijavaikuttajaa ympäri Suomea.

Lisätietoja:
Reeta Toivanen, viestintä- ja edunvalvontasihteeri, 045 207 8110, viestintasihteeri@jamko.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
Aleksi Kurvi, puheenjohtaja, 044 321 1500, etunimi.sukunimi@jamko.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs