Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKista aktivaattori ja valmennusta TEKESin Liideri-ohjelmaan

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKista aktivaattori ja valmennusta TEKESin Liideri-ohjelmaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 16:10
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tehnyt merkittävän sopimuksen innovaatiorahoituskeskus TEKESin kanssa. Kyseessä oli valtakunnallinen yritysten aktivaattoripalvelun kilpailutus, jonka JAMK voitti. Sopimus on voimassa vuoden 2018 loppuun.

JAMK toimii tulevina vuosina TEKESin Liideri-ohjelman kumppanina liiketoimintaansa kehittävien yritysten sparraamisessa. Pääaktivaattoriksi nimitettiin liiketoimintayksikön projektipäällikkö, KTM, tradenomi Jaana Saarisilta. Hän työskentelee yhteistyössä TEKESin asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on on rohkaista yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa.

– Kannustan kehittämään johtamista ja työn tekemisen tapoja ja ottamaan asiakkaat ja henkilöstön mukaan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Herättelen yrityksiä myös vakiintuneiden ajatus- ja toimintamallien rikkomiseen sekä kokeilukulttuurin synnyttämiseen, Saarisilta kuvaa.

Vuoden 2015 teemana on digitaalisuuden soveltamisessa tarvittavat radikaalit toimintatapamuutokset. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksiä kannustetaan tekemään digitaalisuudesta uutta bisnestä TEKESin tarjoaman rahoituksen, verkostojen vahvistamisen ja asiantuntemuksen avulla.

– Yritysten kanssa tulee pohtia, kuinka tehdä bisnestä paremmin, kannattavammin ja kansainvälisemmin, hän jatkaa.

Saarisillan työpanoksen lisäksi JAMKin valmentajilta saa apua liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa ja rahoitushakemusten teossa.

Lisätietoja:
Jaana Saarisilta, aktivaattori, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Haluatko haastatella yrityksen edustajaa, ja kysyä, mitä yhteistyö aktivaattorin kanssa käytännössä tarkoittaa? Kysy lisätiedot Jaana Saarisillalta.

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs