Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKissa voi suorittaa arvostetun CAE-kielikokeen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKissa voi suorittaa arvostetun CAE-kielikokeen

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2013 klo 15:10
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun kielikeskus tarjoaa mahdollisuuden suorittaa arvostetun CAE-kielikokeen. CAE tulee sanoista Cambridge English:Advanced.

Cambridgen yliopiston kielitutkinnot ovat maailmankuuluja  ja CAE on hyväksytty monissa yrityksissä. Se myös auttaa sisäänpääsyssä moniin Iso-Britannian, Australian ja Yhdysvaltojen yliopistoihin. CAE-kokeen läpäissyt saa todistuksen edistyneestä englannin kielen taidon tasosta.

- Olemme Helsingin lisäksi ainoa kielikeskus koko Suomessa, jossa CAE-kokeen voi tehdä. Tällä kokeella hakija voi osoittaa kielitaitonsa kansainvälisesti tunnustetulla todistuksella, eikä se ole kulttuuri- tai kurssisisältösidonnainen, JAMKin kielikeskuksen lehtori Paula Vuorinen kertoo.
 
CAE-koe keskittyy käytännön asioihin, ja se on tarkoitettu oppilaille, joiden taso on FCE-kielitutkintoa korkeampi. Kokeessa on viisi osaa: luetun ja kuullun ymmärtäminen, suullinen ja kirjallinen ilmaisu ja sanasto ja kielioppi.  

JAMKin kielikeskuksen tarjoama maksullinen kurssi käynnistyy 6.2. ja koe pidetään 20.4. Kokeeseen voi osallistua myös ilman valmentavaa kurssia.

- Viime vuoden osallistujien mukaan kurssi valmensi hyvin tulevaan kokeeseen ja auttoi sen läpäisemisessä,Vuorinen muistuttaa.

Kurssille ja kokeeseen ilmottautumiset JAMKin kielikeskukselle.

Lue lisää: http://www.jamk.fi/koulutus/taydennyskoulutus/kielikokeet
 
Lisätietoja
Kati Riivari, opintosihteeri, 040 757 5478, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän amattikorkeakoulu, kielikeskus

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs