Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin tradenomit kisaavat Value Selling -myyntikilpailussa 7.2.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin tradenomit kisaavat Value Selling -myyntikilpailussa 7.2.

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2013 klo 11:45
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kaksitoista JAMKin tradenomia kokoontuu kisaamaan myyntitaidoistaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle torstaina 7.2. klo 9.00 alkaen.

Kilpailussa myytävä tuote on pääkumppanina toimivan Canon Oy:n dokumentinhallintajärjestelmä. Kilpailijoiden tulee 20 minuutin aikana osoittaa myyntitaitonsa raadin edessä. Ostajia esittävät liiketalouden opettajat ja myyntiosaamista arvioiva raati koostuu pääosin yritysten edustajista.

Myyntityön osaamisen tarve ja osaamisvaatimukset ovat kasvaneet. Kilpailun avulla nostetaan myyntityön profiilia sekä annetaan nuorille tilaisuus testata osaamistaan yrityksistä tulevien asiantuntijoiden edessä. Kisan nimi Value Selling viittaa arvomyyntiin.

- Myyntityössä trendi on tuotekeskeisyydestä arvokeskeisyyteen. Käytännössä myyjän tärkein taito on tunnistaa, miten kyseinen tuote tuottaa arvoa asiakkaalle. Et voi myydä pelkkää tuotetta,  lehtori Sami Kalliomaa kertoo. Hän on valmentanut kilpailuun osallistuvia opiskelijoita. Keskiössä on vuorovaikutusosaaminen: kuuntelemisen taito sekä kyky esittää oikeita kysymyksiä.

- Hyvä myyjä ymmärtää aidosti asiakkaan liiketoimintaa, kuuntelee ja pystyy hallitsemaan kokonaisuuksia. Valmiin kaavan mukaan toimimalla myyjä ei voi onnistua,  myyntijohtaja Petri Lassi Canon Oy:stä sanoo. Canon hakee myyjiä eri puolille Suomea, mutta aina sopivan henkilön löytäminen ei ole helppoa.

-Helmiä saa etsiä, Lassi jatkaa.

JAMKin tradenomikoulutuksessa noin kymmenen opiskelijaa erikoistuu vuosittain myynnin osaajiksi ja myynnin opintojakson suorittaa noin 80 opiskelijaa. Muita erikoistumisvaihtoehtoja ovat mm. finanssiala, urheiluliiketoiminta, muoti ja vähittäiskauppa sekä konsultoiva taloushallinto.

Hakuaika englanninkieliseen International Business -koulutusohjelmaan jatkuu 12.2. asti  ja kevään yhteishaut käynnistyvät 4.3.

Lue lisää kilpailusta :www.jamk.fi/valuesellingcompetition

Lisätietoja:
Sami Kalliomaa, lehtori, 0400 707 536, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs