Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin kaikkien aikojen suurin kurssi aiheuttaa vipinää Jyväskylässä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin kaikkien aikojen suurin kurssi aiheuttaa vipinää Jyväskylässä

Pressmeddelande.
Publicerad: 23.10.2013 kl. 14:50
Utgivare: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Innovaatioviikolla työskentelee 600 JAMKin opiskelijaa ja 30 valmentajaa yhdeksän eri toimeksiannon parissa.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun historian ensimmäinen Innovaatioviikko alkoi maanantaina 21.10. toimeksiantajien tehtävänannoilla. Toimeksiantajia tässä ensimmäisessä Innovaatioviikko-kokeilussa on yhdeksän: SunSauna, JJK, Kiinteistövälitys Enberg, Jyp, Miesten vaateliike Urheva, Music.Info, Teatteri Eurooppa Neljä ja Jyp-Akatemia.

600 opiskelijaa ratkovat viikon aikana toimeksiantajien osoittamia kehittämishaasteita. Ratkaistavia haasteita on hyvinvointipalvelukonseptin kehittämisestä aina hukassa olevan asiakaspotentiaalin tunnistamiseen ja saavuttamiseen. Viikon aikana työskennellään kaikille yhteisen toimintamallin mukaan.

Tiistaina 22.10. opiskelijat kävivät Jyväskylässä noin 3000 keskustelua asiakkaiden ja kohderyhmien kanssa puhelimitse ja kasvotusten.

Keskiviikkona opiskelijat ideoivat ja konseptoivat ratkaisuja toimeksiantoihinsa ja torstaina aamupäivällä testaavat ratkaisujaan nopeilla kokeiluilla asiakkaiden luona. Innovaatioviikko päättyy perjantaina 25.10. klo 12.00 alkaviin ratkaisukonseptien esittelyihin.

Koko Innovaatioviikon yhtenä tavoitteena on antaa kaikille JAMKin opiskelijoille Design Thinking –tyyppinen ongelmanratkaisumenetelmä. Menetelmää käyttävät ja opettavat myös maailman johtavat bisneskoulut monialaisten ja -tieteisten kehittämisryhmien toimintamallina.

JAMK antaa menetelmän käytännön kokemuksen kautta käyttöön kaikille opiskelijoille ensimmäisenä oppilaitoksena Euroopassa. Innovaatioviikko on osa kaikille yhteisiä viiden opintopisteen JAMKin yrittäjyys- ja innovaatio -opintoja

Innovaatioviikko lukuina: 600 opiskelijaa, 30 valmentajaa, 9 toimeksiantoa, 20 tilaa kolmessa sijainnissa, 360 konseptia, 120 testattua konseptia, 1200 opintopistettä, 3100 asiakashaastattelua, 24000 tuntia työtä, 60000 ideaa.

Lisätietoja:
Juha Tuulaniemi, asiantuntija, 0400 870699, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs