Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin englanninkielinen insinöörikoulutus teki historiaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin englanninkielinen insinöörikoulutus teki historiaa

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2014 klo 14:36
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin englanninkielinen logistiikan insinöörikoulutus on saanut arvostetun eurooppalaisen EUR-ACE-akkreditoinnin. JAMKin koulutusohjelma on ensimmäinen ammattikorkeakoulutason suomalainen koulutusohjelma, joka on saavuttanut kyseisen kansainvälisen laatutunnustuksen.

EUR-ACE-akkreditoinnit myöntää yhteiseurooppalainen European Network for Accreditation of Engineering Education eli ENAEE. Suomessa akkreditointioikeus on Korkeakoulujen arviointineuvostolla KARVIlla.

Akkreditoinnilla on iso merkitys JAMKille, sillä se kertoo, että Logistics engineering -koulutusohjelmalla on samat laatukriteerit kuin Euroopan johtavien oppilaitosten vastaavilla koulutusohjelmilla.

– Opiskelupaikkaa hakeville tunnustus on merkki siitä, että koulutuksemme kestää laatuvertailun. Uskon, että myös meiltä valmistuvien insinöörien työmarkkina-arvo on tavallista parempi. Akkreditointiprosessi on kaiken kaikkiaan ollut meille mahdollisuus kehittää toimintojamme eteenpäin, logistiikan koulutus- ja T&K-päällikkö Sami Kantanen toteaa.

Englanninkielisestä logistiikan koulutuksesta vastaava Tommi Franssila toteaa tyytyväisenä, että akkreditointi on koulutusohjelmalle todiste laadukkaasta toiminnasta - asioita tehdään oikein.

– Tunnustus merkitsee myös sitä, että asioita pitää jatkossakin tehdä oikein ja kehittää edelleen. Akkreditoinnin myötä meille avautuu uusia yhteistyömahdollisuuksia kansainvälisten yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tunnustettu laatu antaa meille myös uusia mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön.

Lisätietoja:
Sami Kantanen, logistiikan koulutus- ja T&K-päällikkö, 040 825 7405, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä
Tommi Franssila, lehtori, 040 594 6847, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs