Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jaakko Riihimaa siirtyy ammattikorkeakoulujen tietohallintojohtajien verkoston pääsihteeriksi

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Jaakko Riihimaa siirtyy ammattikorkeakoulujen tietohallintojohtajien verkoston pääsihteeriksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2016 klo 06:00
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjokelainen FT Jaakko Riihimaa on valittu ammattikorkeakoulujen tietohallintojohtajien verkoston, AAPAn, pääsihteeriksi. Hän on toiminut Seinäjoen koulutuskuntayhtymän tietohallintopäällikkönä vuodesta 1998. Riihimaa aloittaa uudessa tehtävässään heinäkuun loppupuolella. Tällä hetkellä verkoston toimintaa isännöi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Helsingissä. Osa työtehtävistä tapahtuu yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

 

AAPA-verkosto on ollut aktiivisesti toiminnassa lähes 20 vuotta ja sillä on ollut IT-pääsihteeri vuodesta 2005. AAPAn tehtävänä on edistää korkeakoulujen tietohallintojen yhteistyötä, koordinoida yhteisten asioiden hoitoa ja tukea ammattikorkeakoulujen ydintoimintaa ja strategioiden toteuttamista. Verkosto mm. tekee yhteishankintoja, antaa asiantuntijalausuntoja, laatii alansa valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia ja levittää digitalisaation parhaita käytäntöjä.

 

AAPAlla on laaja kansallinen yhteistyöverkosto ja myös tietohallinnollinen kansainvälinen yhteistyö on voimakkaassa kasvussa.

 

Lisätietoja:

Jaakko Riihimaa, puh. 040 830 4104

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs