Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Intensiivikurssilla ratkotaan vastuullisuushaasteita

Lahden ammattikorkeakoulu

Intensiivikurssilla ratkotaan vastuullisuushaasteita

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 09:26
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Yli kolmekymmentä ulkomaalais- ja suomalaisopiskelijaa ovat ajankohtaisen ja tärkeän teeman äärellä Oppimiskeskus Fellmanniassa. Lahden ammattikorkeakoulun Matkailun alan toteuttaman Erasmus-intensiivikurssin aiheena on Corporate social responsibility (CSR) in service management.

Yritysten yhteiskuntavastuuta palveluliiketoiminnassa lähestytään luentojen, eksursioiden ja ryhmätyöskentelyn sekä kolmen konkreettisen kehittämistehtävän avulla. Kansainvälinen, englanninkielinen kurssi kestää kaksi viikkoa, 17.-30.8.2014. Työskentely tuottaa opiskelijoille 3-5 opintopistettä.

piskelijat tarttuvat kolmeen bisneshaasteeseen. Ensin toimeksiantajana on Lahden seudun ympäristöpalvelut, joka haastaa opiskelijat pohtimaan Lahden seudun joukkoliikenneuudistusta palvelukehittämisen keinoin.

Toisen haasteen tarjoaa LADEC, jolle opiskelijat suunnittelevat vastuullisuusviestintäkampanjan Nordic Innovation Accelerator -alustan hulevesi-innovaatiokilpailuun. Kolmanneksi opiskelijat pohtivat vastuullisuutta Sibeliustalon strategiana.

Kurssia koordinoivan Mika Kyläsen odotukset ovat korkealla.

- Meillä on hieno mahdollisuus rajoja rikkovaan ja luovaan työskentelyyn. Koolla on monialainen opiskelijaryhmä, jonka taustat vaihtelevat ympäristöjohtamisesta matkailuun ja liiketaloudesta energiatalouteen. Toivottavasti saamme "jään" rikottua jo alussa ja pääsemme rentoon ilmapiiriin.

Kurssin on mahdollistanut CIMO:n kautta saatu Erasmus-rahoitus. Partnereina ovat IMC Kremsin ammattikorkeakoulu, Bolognan yliopisto ja Mariborin yliopisto.

- Italialais-, itävaltalais- ja slovenialaiskollegamme tuovat kurssillemme asiantuntemustaan mm. innovaatiotoiminnan, yhteiskuntavastuun sekä palvelu- ja elämystalouden tutkimus- ja kehittämistyöstä, Kylänen kertoo.

Lisätietoja: yliopettaja Mika Kylänen, 044 708 1464, mika.kylanen@lamk.fi

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs