Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » INSINÖÖRIKSI ENGLANNIN KIELELLÄ?

Centria-ammattikorkeakoulu

INSINÖÖRIKSI ENGLANNIN KIELELLÄ?

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2012 klo 08:34
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Lisähaku Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun tutkintoon johtavaan nuorten vieraskieliseen koulutukseen käynnistyi tiistaina 30.5. ja päättyy keskiviikkona 20.6.

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakouluun voi hakea opiskelemaan vielä seuraaviin insinööritutkintoon johtaviin koulutusohjelmiin:

  • Information Technology, Kokkola
  • Industrial Management, Ylivieska

Molemmissa koulutusohjelmissa opetus tapahtuu englanniksi. – Englannin kielellä opiskellut saa arvokasta pääomaa tulevaisuutta ajatellen jo opiskeluaikana, toteaa yliopettaja Mats Albäck Kokkola-Pietarsaaren tekniikan ja liiketalouden yksiköstä. - Monet pienetkin yritykset Suomessa ovat nykyisin kansainvälisiä, ja työnhakutilanteessa englanniksi suoritettu tutkinto erottuu edukseen muista samantasoista. Opiskelijavaihtoon ulkomaille on helppo lähteä, ja monikulttuurisiin yhteisöihin solahtaminen sujuu luontevasti.

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa käynnistyy syyskuussa yhteensä viisi englanninkielistä koulutusohjelmaa - nyt haussa olevien lisäksi hoitotyön, liiketalouden ja matkailun koulutusohjelmat.

Haku tapahtuu paperilomakkeella, joka on saatavana netissä osoitteessa www.haeennenkuin.fi. Hakupapereiden tulee olla perillä Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun hakutoimistossa 20.6. klo 16.15.

Valintakokeet järjestetään kesä-heinäkuun vaihteessa ja valintojen tulokset ilmoitetaan valituille opiskelijoille heinäkuussa. Opiskelu alkaa kaikissa koulutusohjelmissa syyskuussa 2012.

Lisätietoja avoinna olevista koulutuksista löytyy hakusivuilta www.haeennenkuin.fi.

Lisätietoja antavat:

Erikoissuunnittelija Saana Finni, 040 808 6619, saana.finni@cou.fi
Viestintäpäällikkö Marjo Ylikarjula, 044 725 0086, marjo.ylikarjula@cou.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs