Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Innovate or die Junior haastaa toisen asteen opiskelijat ensimmäistä kertaa 24.10.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Innovate or die Junior haastaa toisen asteen opiskelijat ensimmäistä kertaa 24.10.

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2014 klo 16:03
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Innovate or die Junior on toisen asteen opiskelijoille suunnattu innovaatiotapahtuma, jossa tiimit haastavat itsensä yrityksien antamia toimeksiantoja ratkoen. Innovate or die Junior järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja ajankohta on 24.10.2014 klo 8.00-15.00. Päivän tarkoituksena on tuoda yritykset ja yrittäjyys lähemmäs nuoria sekä luoda aitoa yrittäjyysinnostusta.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tiimiakatemian osuuskunnan toimesta, yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Paikkana on Rajakadun pääkampus. Samalla nuoret saavat tilaisuuden tutustua korkeakouluopiskelun maailmaan.

Toimeksiantajana on Jyväskylän Boulderpaja. Opiskelijat pääsevät antamaan omat ideansa ja näkökulmansa Boulderpajan haasteeseen. Ideoimiseen annetaan aikaa neljä tuntia, ja paras tiimi palkitaan toimeksiantajan päätöksellä.

Päivä alkaa tunnin tutustumiskiipeilyllä Boulderpajalla (Ahjokatu 14) josta siirrytään JAMKin pääkampukselle. Lopulliset esitykset ja voittajien valinta tehdään klo 14.00-15.00 välillä. 

Mukana tapahtumassa on opiskelijoita Jyväskylästä Sepän lukiolta, Muuramen lukiolta sekä Jämsän ammattiopistolta.

Ohjelma

Tapahtuma pohjautuu alkuperäiseen Innovate or die!-konseptiin, joka on suunniteltu korkeakouluopiskelijoille. Tänä vuonna toista kertaa järjestettävässä alkuperäisessä tapahtumassa tiimit ahkeroivat kellon ympäri 24h putkeen suurten valtakunnallisten yritysten toimeksiantojen ja haasteiden parissa. Innovate or die! Järjestetään 26.-27.11.2014 Himoksella, Jämsässä. Lisätietoja: www.innovateordie.fi

Mitä boulderointi on?

Boulderointi on...moniulotteinen laji? Jotkut pitävät sitä ainoana ”oikeana” kiipeilymuotona. Ei köysiä, ei valjaita – pelkästään kivi ja sinä. Joillekin se on siistien muuvien metsästystä. Jotkut taas hakevat boulderoinnista voimaa ja notkeutta.
Jotkut vaan hengailee...Jotkut tekee noita kaikkea.”

Lisätietoja:
Annu Karkama, 044 019 9940, annu@ideainto.fi

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs