Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Image ja Korjaamo aloittavat koulutusyhteistyön

A-lehdet Oy

Image ja Korjaamo aloittavat koulutusyhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2014 klo 09:23
Julkaisija: A-lehdet Oy

Image-lehti on perustanut uudenlaisen akatemian, joka järjestää räätälöityjä koulutuksia ja seminaareja kirjoittamisesta, konseptoinnista, blogaamisesta, muotoilusta, sosiaalisesta mediasta sekä sisällön ja somesisältöjen suunnittelusta analytiikan avulla. Image-akatemiassa perehdytään myös median kanssa toimimiseen.

Korjaamo Groupin perustama suunnittelutoimisto Korjaamo Liike tulee mukaan yhteistyöhön aloittamalla Image-akatemian kanssa koulutuksellisen seminaarisarjan.

”Imagen ympärillä valtava osaajien verkosto. Keräämme nyt koulutusosaamisen yhden katon alle ja Korjaamo Liike on meille tässä luonteva yhteistyökumppani”, päätoimittaja Heikki Valkama sanoo.

Ensimmäiseen Sankarit 2014-seminaariin Image-akatemia ja Korjaamo Liike ovat keränneet yhdeksän alansa uudistajaa puhumaan ja jakamaan kokemuksiaan. Seminaarissa käsitellään mm. digitaalisen vallankumouksen tekemistä, organisaatiokulttuurin muuttamista avoimeksi ja muotoilun vaikutusta.  Samalla seminaari tarjoaa uuden tekemiseen liittyviä käytännön välineitä ja inspiraatiota laaja-alaisesti.

Ensimmäinen, 23.4. järjestettävä seminaari (www.image.fi/akatemia) on osa Image-akatemian ja Korjaamo Liikkeen neliosaista sarjaa, jossa käsitellään muutoksia eri alueilla. Seuraavat seminaarit pureutuvat kaupunkikulttuurin liikkeisiin ja digitaaliseen vallankumoukseen.

Kulttuuritehdas Korjaamon ja Helsinki Altaan toiminnasta vastaavan Korjaamo Groupin perustama uusi suunnittelutoimisto Korjaamo Liikkeen tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa uusia kaupunkikulttuurin hankkeita.

”Korjaamo Liike suunnittelee uusia yhteisöllisiä sisältöjä, jotka tuottavat kaupunkilaisille merkitystä ja joihin he voivat itse osallistua”, toimitusjohtaja Raoul Grünstein sanoo.

www.image.fi

www.korjaamo.fi

Lisätietoja:

Image-akatemia, Imagen päätoimittaja Heikki Valkama, 050 414 4282, heikki.valkama@a-lehdet.fi

Korjaamo Liike, toimitusjohtaja Raoul Grünstein, 040 546 5630, raoul.grunstein@korjaamo.fi

 

 

Image on aikakauslehti vailla vertaa. Joka kuukausi lehti tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. Image luo ilmiöitä: kun jokin on Imagessa, se on jo siksi kiinnostavaa. Imagea julkaisee A-kustannus Oy, joka on osa A-lehdet-konsernia.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs