Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hetki-cafe täyttää vuoden – juhlan kunniaksi tapastellaan 25.5.

Koulutuskeskus Salpaus

Hetki-cafe täyttää vuoden – juhlan kunniaksi tapastellaan 25.5.

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen työpajakahvila Hetki-cafe viettää 1-vuotissyntymäpäivää perjantaina 25.5. Tuolloin Hetkessä katetaan lounaaksi päijäthämäläinen tapaspöytä lähialueen ruokaperinnettä kunnioittaen. Jokaiselle lounasasiakkaalle on luvassa pieni ruokayllätys kotiin vietäväksi.

Hetki-cafe avattiin Tuoterenkaan Patinan yhteydessä toukokuun lopussa 2011 (Jalkarannantie 20, Lahti). Hetkessä on käynyt vuoden aikana 20 000 lounasasiakasta, 35 000 kahvinjuojaa ja lukematon määrä muita asiakkaita. Salpauksen opiskelijat ovat työskennelleet Hetken leipomossa, keittiössä ja asiakaspalvelussa yhteensä 2 500 työpäivää.

– Hetken ensimmäinen vuosi on ylittänyt kaikki odotukset. Olemme luoneet uudenlaisen oppimispolun monelle opiskelijalle ja tarjonneet asiakkaille hyvää ruokaa ja palvelua. Näillä eväillä jatketaan kohti kesää, sanoo Koulutuskeskus Salpauksen palvelupäällikkö Jukka Turta.

Hetki-cafe on auki myös kesällä, arkipäivisin klo 9 - 15 (toukokuun loppuun asti klo 9 - 16). Lounasaika on klo 11 - 13.

Hetki-cafen lounaslista 

Lisätietoja:
palvelupäällikkö Jukka Turta, puh. 050 305 1044
Koulutuskeskus Salpaus

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs