Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Happy Hacking Day 2015 kokoaa tietotekniikan taitajat yhteen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Happy Hacking Day 2015 kokoaa tietotekniikan taitajat yhteen

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 10:18
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Hakkeritapahtuma järjestetään jo kolmannen kerran Haaga-Heliassa

Tapahtuma tavoitti vuonna 2014 yli 6000 kävijää tilaisuuden verkkosivulla sekä paikanpäällä oli yli 400 tietotekniikan ammattilaista. Tänä vuonna ohjelman pääaiheina ovat yksityisyyden suoja, Internet of Things -workshopit, joukkorahoitus ja Ubuntu-puhelimet. Mukana vahvasti myös 3D- mallin mukaista peli- ja tuotesuunnittelua, jossa esitellään keinot tulla päteväksi Blenderin käyttäjäksi esimerkiksi peliteollisuudessa.

Happy Hacking Day -tapahtuma toimii myös kokeellisena alustalla joukkorahoitukselle, ja tapahtumassa herätetäänkin joukkorahoitusprojektin kautta eräs suosittu tuote takaisin markkinoille. Projektista kerrotaan tarkemmin 29.4. tiedotteessa.

Avoimen lähdekoodin tietämystä edistetään palkinnoilla

Rekisteröitymällä tapahtumaan voi saada omakseen palkintoja, jotka jaetaan ilmoittautuneille järjestyksessä numeroilla 45, 120, 235 ja 500. Tapahtuman 399. rekisteröitynyt kävijä ansaitsee lentoliput FOSDEM 2016 -tapahtumaan, joka on suurin avoimen lähdekoodin tapahtuma Euroopassa. Palkinnon luovuttaminen edellyttää rekisteröinnissä nimen ja yhteystietojen antamisen.

Avoin koodi työllistää — työmahdollisuuksia tarjolla taitajille

Happy Hacking Day 2015 tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia avoimen lähdekoodin teknologioiden taitajille tapahtumaan liittyvien yhteistyökumppaneiden kautta. Ohessa suora linkki rekisteröitymiseen:
http://www.happyhackingday.info/event/happy-hackingday-2015-register/

Happy Hacking Day 2015 YLE Hackathon

Tapahtumassa on 30 tunnin mittainen hakkerointimahdollisuus YLE:n tietojärjestelmien rajapintoihin. Hackathoniin liittyvät tarkemmat speksit kerrotaan paikan päällä. Lisätietoa tapahtumaan osallistumisesta voi saada lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helloworld@hankiworks.com tai vierailemalla tarkoitusta varten perustetulla Happy Hacking Day Yle Hackathon -sivustolla. Paikkoja on kolmellekymmenelle hakkerille.

Rekisteröinti on erillinen Happy Hacking Day -tapahtumasta. Hackathoniin voi rekisteröityä oheisesta linkistä: http://www.hankiworks.com/happyhacking2015/event/hackathon/

Voittoa tavoittelemattoman Happy Hacking Day 2015 -tapahtuman järjestää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja sen tuottajana on Hankiworks Oy. Tapahtuman tekemiseen paikanpäällä osallistuvat CrwdPuisto, PuskaPromotions ja Free Software Group. Tilaisuus on vierailijoille maksuton. Kaikki tämä ja paljon muuta Happy Hacking Day -tapahtumassa 8.—9.5.2015

Aika: 8.—9.5.2015 klo 10:00 →
Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
Lisätietoa: www.happyhackingday.info

Lisätietoa Tuomo Ryynänen, tuomo.ryynanen@haaga-helia.fi

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs