Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKissa viedään yrityksiä sosiaaliseen mediaan pikastarttien avulla

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa viedään yrityksiä sosiaaliseen mediaan pikastarttien avulla

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2014 klo 12:16
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää erityisesti alueen pk-yrittäjille suunnatun koulutussarjan sosiaalisen median työkaluista ja niiden hyödyntämisestä yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Ensimmäinen pikastartti järjestetään torstaina 13.3.2014 klo 15–17 HAMKin Visamäen kampuksella, ja aiheena on Facebook. Tästä alkaa kuutena peräkkäisenä torstaina toistuva pikastarttien sarja, jossa muina aiheina ovat LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube sekä Google+.

Lisänäkyvyyttä markkinointiin somesta

Pikastarteissa osallistujat saavat käytännön vinkkejä ja taktiikoita eri sosiaalisen median palveluiden hyödyntämiseen yrityksen näkyvyyden ja tuloksellisuuden parantamiseksi. Samalla perehdytään myös nykyaikaisen markkinoinnin periaatteisiin.

– Pikastarteissa pyrimme siihen, että jokaisen koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet ottaa uusia keinoja välittömästi käyttöön yrityksensä markkinoinnissa ja myynnissä, kertoo pikastarttien kouluttaja, markkinointikoordinaattori Teemu Korpi.

Pikastarteille selkeä tarve

Hämeen ammattikorkeakoulun työelämän lähipalveluissa on huomattu alueen yrityksissä selkeä tarve ja kiinnostuksen kasvu sosiaalisen median hyödyntämistä kohtaan. Yrittäjät kokevat kuitenkin usein ajanpuutteen ja kokemattomuuden haasteena näiden työkalujen tehokkaassa käytössä.

Pikastarttien avulla yrittäjät saavat tiiviissä ajassa kattavan tietopaketin sosiaalisen median ja markkinoinnin sekä myynnin yhdistämisestä. Pikastartit ovat osa Yrittäjyysyhteisön JUNA -hanketta. Hanke on ESR-rahoitteinen hanke ja tuen on myöntänyt Hämeen ELY-keskus. Mukana hankkeen kokonaisuuden toteuttamisessa Hämeen ammattikorkeakoulun lisäksi ovat Yrityspaja Oy sekä Kehittämiskeskus Oy Häme.

Ilmoittautumiset:
www.hamk.fi/taydennyskoulutus/yrli


Lisätiedot:
Eveliina Toivonen, työelämäpalvelukoordinaattori, etunimi.sukunimi@hamk.fi, p. (03) 646 4361

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs