Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKissa tutkimus- ja kehitystoiminnassa kertyneiden opintopisteiden määrä kehittynyt vauhdilla

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa tutkimus- ja kehitystoiminnassa kertyneiden opintopisteiden määrä kehittynyt vauhdilla

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2012 klo 14:30
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tutkimus- ja kehitystoiminnan integroimisesta opetukseen puhutaan ammattikorkeakouluissa paljon. Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) integraatio on käytännön tasollakin edennyt hyvin: viime vuonna HAMK nousi Suomen ammattikorkeakoulujen joukossa sijalle 5, kun mitattiin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) kertyneitä opintopisteitä.

- Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kertyneiden opintopisteiden määrä on kehittynyt vauhdilla viime vuosina, kun opetuksen ja TKI-toiminnan integrointiin on tosissaan paneuduttu, kertoo HAMKin tutkimusjohtaja Matti K. Hakala.

HAMKissa suoritettiin vuonna 2011 yhteensä 54 213 opintopistettä TKI-toiminnan yhteydessä. Käytännössä tämä tarkoittaa vaikkapa erilaisia yrityksille tai julkiselle sektorille tehtäviä kehityshankkeita tai selvityksiä. - Meitä enemmän pisteitä keräsivät vain pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut ja Turun ammattikorkeakoulu, Hakala kehuu.

Perjantaina 13.4. HAMKissa järjestetään henkilöstölle suunnattu TKI-foorumi. Foorumin tavoitteena on kehittää yhdessä HAMKin TKI-toimintaa ja työelämäyhteistyötä.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita TKI-foorumiin 13.4. klo 9 - 12. Foorumi järjestetään HAMK Ammatillisella opettajakorkekoululla (os. Korkeakoulunkatu 6, Hämeenlinna) Metsola-rakennuksen Kalevala-salissa.

TKI-foorumi järjestetään laajana paneelikeskusteluna, johon osallistuu eri yksiköiden henkilökuntaa. Paneelikeskustelun teemat liittyvät laadukkaan TKI-toiminnan varmistamiseen ja toimintamallien kehittämiseen.

Foorumin ohjelma liitteenä.

Lisätietoja
TKI-toiminnan ja opetuksen integrointi: tutkimusjohtaja Matti K. Hakala, p. 03 646 4250
TKI-foorumin käytännön järjestelyt: Eveliina Toivonen, p. 03 646 4361

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs