Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin vuoden opiskelija ja vuoden kehittäjä palkittiin 19.12.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin vuoden opiskelija ja vuoden kehittäjä palkittiin 19.12.

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2011 klo 15:47
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö on valinnut HAMKin vuoden opiskelijan ja vuoden kehittäjän.

HAMKin vuoden opiskelijaksi valittiin tietojenkäsittelyn koulutusohjelman opiskelija Taneli Tuomola. Vuoden opiskelijan palkitsemiskriteerit olivat avoimet ja päätös tehtiin esitysten perusteella.

Taneli Tuomolan valintaa vuoden opiskelijaksi perusteltiin seuraavasti:

”Tuomolan toiminta HAMKissa on ollut koko opiskeluajan kiitettävää. Arvosanat ovat olleet pääosin kiitettäviä tai erittäin hyviä. Hän pysyi opintojaksojen aikatauluissa, auttoi toisia oma-aloitteisesti opinnoissa ja hänen opiskeluasenteensa vaikutti positiivisesti koko ryhmään. Tuomolalla oli aina positiivinen vire, ja hän toimi esimerkkinä muille. Hän myös valmistui ajoissa eli 19.12.2011. Opinnäytetyöstään Tuomola sai arvosanan 5. Työelämä kaipaa juuri Tuomolan kaltaisia persoonia.”

Vuoden hamkilaiseksi kehittäjäksi valittiin lehtori Vesa Tuomela. Vuoden kehittäjän palkitsemiskriteereinä olivat innovaatioiden, aluevaikuttavuuden, kansainvälisyyden ja FUAS-yhteistyön edistäminen. Vuoden kehittäjän tuli myös työssään edistää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan integroitumista opetukseen.

Tuomelan palkitsemisperusteina mainittiin muun muassa seuraavat asiat:

”Vesa Tuomela on HAMKin TULI-hankkeen yhdyshenkilö ja on siten ollut saattamassa maailmaan monta uutta yritystä ja tuotetta aina ideasta jatkokehitykseen ja markkinoille. Tuomela toimii HAMK Business Pointin veturina. Hän liikkuu aktiivisesti yrityskentässä ja muissa työorganisaatioissa. Hän opettaa liiketaloudessa Liiketoiminnan kehittämisprojektit 15 op -moduulia täysin projektiperusteisesti ja siten auttaa alueen työorganisaatioita.

Vesa Tuomela on myös FUAS-laajuisen Sense-liikeideakilpailun isä. Hän toimii innokkaasti FUASin yrittäjyystoimijoiden verkostossa ja etsii sen ideoille rahoitusta. Tuomela on ollut ladun aukaisija koulutusohjelman tutkimus- ja kehitystoimintaan integroitujen opintojaksojen toteuttamisessa. Hän on myös auliisti auttanut muita niiden toteuttamisessa.

Tuomelan vaikutus sekä opetus- että hanketoiminnassa ulottuu yli koulutusohjelmarajojen, sillä hän on pidetty ja kysytty opettaja eri puolilla HAMKia ja hänen päälliköimänsä hankkeet, kuten TULI, liittyvät kaikkien HAMKin koulutus- ja tutkimuskeskusten toimintaan. Työyhteisössä Vesa on positiivista henkeä luova ja aina valmis innostamaan ja auttamaan muita.”

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, p. 040 538 1681 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs