Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin studia generalia ennakoi tulevaa Sibelius-juhlavuotta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin studia generalia ennakoi tulevaa Sibelius-juhlavuotta

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 12:34
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK on solminut sopimuksen Sibelius Celebrations -yhteistyöstä Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on löytää, kehittää ja tuottaa erilaisia onnistuneita tuotteita ja palveluita, joiden avulla Sibeliusta ja HAMKia tuodaan laajempaan tietoisuuteen, luodaan positiivista näkyvyyttä ja rakennetaan brändiä. Tavoitteena on myös luoda opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua erilaisiin juhlavuositoteutusten suunnittelu- ja järjestelytehtäviin opintoihin integroituna.

Yksi osa toimintaa on kaikille avoin Sibelius-juhlavuotta (2015) ennakoiva HAMKin studia generalia -luentosarja. Sarja alkaa joulukuussa 2013 ja jatkuu ainakin ensimmäisessä vaiheessa vuoden 2014 loppuun. Studia generalian aloitusluennon pitää Erkki Korhonen kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuksen elämäntyöstä ja yhteyksistä Hämeenlinnaan. Luento on osittain englanninkielinen. Se pidetään 3.12. klo 17.30 alkaen HAMKin Visamäen kampuksella Amican Helmi-ravintolassa (os. Vankanlähde 9, Hämeenlinna).

Muut studia generalian aiheet on valittu siten, että HAMKin kulttuurialan osaaminen on vahvasti esillä mutta mukana on myös muita aiheita. Sibeliuksen musiikki siivittää tilaisuuksia. Studia generalia  -sarja tuo esille HAMKin vahvaa asiantuntijuutta ja kehittämistyötä. Se painottuu luovuuteen, tuo esille rohkeutta ja uudella tavalla ajattelemista; ottaa kantaa ja herättelee.

Lisätiedot

Mervi Friman, p. 03 646 4231 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs