Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin muotoilun opiskelijoilla OLLA-osasto Habitare-messuilla

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin muotoilun opiskelijoilla OLLA-osasto Habitare-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2011 klo 08:45
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin Wetterhoffin muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden OLLA-osasto on esillä yhdessä nykymuotoilun mielenkiintoisimpien edustajien kanssa Habitare-messujen kansainvälisellä Ahead!-designalueella 14.–18.9.2011.

Opiskelijoiden konsepteja esitellään myös Habitaren Foorumilla la 17.9. kello 14.30 otsikolla "OLLA – muotoilun franckilaiset olomuodot".

Ahead!-alueella on vuosittain vaihtuva teema, joka vuonna 2011 on Muutos/Transformation. Vuosi 2011 on myös muotoilija, professori Kaj Franckin juhlavuosi, sillä hänen syntymästään tulee kuluneeksi sata vuotta.
 
Juhlavuoden kunniaksi Ahead! on antanut tapahtumaan osallistuville oppilaitoksille tehtäväksi pohtia Franckin muotoilufilosofiaa ja peilata sitä tähän päivään. HAMKin OLLA-osastolla franckilaisuus näkyy kestävän kehityksen, perinteen kunnioituksen, luontoyhteyden ja yhteisöllisyyden olomuodoissa.

OLLA-osasto painottuu muotoilukonseptien esittelyyn uusien tuotteiden rinnalla. Konseptoinnin teemoina ovat opiskelija-asumisen viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden lisääminen, luonnosta vieraantumisen kokemus sekä hyvin tekemisen ja materiaalien kunnioittamisen perinteiden siirtäminen nykypäivään.

Materiaalisen olomuodon konseptit saavat Wetterhoff Wintage -kankaista valmistetuissa sisustustuotteissa, Mäntyharjun loma-asuntomessuille suunnitelluissa tuoleissa sekä armeijan ylijäämätarvikkeissa ja elefanttiheinässä.

OLLA-osasto löytyy Habitare-messuilta Helsingin Messukeskuksen uudesta hallista 7. Osaston numero on 7s15.

Lisätiedot
Pirjo Seddiki, etunimi.sukunimi@hamk.fi tai (03) 646 3655
Juha Laurikainen, etunimi.sukunimi@hamk.fi tai (03) 646 3660
Mirja Niemelä, etunimi.sukunimi@hamk.fi tai (03) 646 3651

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs