Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAMKin ja HAMIn henkilökunta virkkasi yli tuhat isoäidinneliötä

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin ja HAMIn henkilökunta virkkasi yli tuhat isoäidinneliötä

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2013 klo 15:27
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin henkilökunta tarttui joukolla virkkuukoukkuihin uuden oppimisen ja yhteisöllisyyden nimissä elokuisilla henkilöstöpäivillä. Bussimatkojen ja päivien aikan syntyi yhteensä 1134 isoäidinneliötä, joista on nyt koottu 10 peittoa.

Peittojen suunnittelija ja yksi koko idean puuhanaisista, kehittämispäällikkö Pirjo Kuisma on antanut jokaiselle peitolle sen luonnetta kuvaavan nimen: Kivijalka, Säde, Tetris, Rakkaus, Kuura, Karkkipussi, Suojassa, Tiimalasi, Ranskanpastilli ja Seinäruusut.

Ensin virkkaustempausta suunniteltiin vain Hämeenlinnasta lähtevään bussiin, mutta kun tieto levisi, yhä useampi halusi mukaan. Alun perin tavoitteena oli saada aikaan noin 500 neliötä, mutta määrä ylittyi lopulta reilusti. Samalla vahvistui ajatus tehdä peittoja hyväntekeväisyyteen.

- Osa virkkaajista piteli henkilöstöpäivillä ensimmäistä kertaa virkkuukoukkua kädessään. Osa taas oli vanhoja tekijöitä. Myös rehtorin vaimo oli pakannut rehtorin matkatavaroihin lankakerän ja virkkuukoukun. Lähes koko kuntayhtymän väki siis virkkasi tai oli ainakin hengessä mukana, Pirjo Kuisma kertoo.

Langat saatiin lahjoituksena Wetterhoff Oy:ltä ja muotoilun koulutusohjelmasta. Peitoista on koottu Visamäen D-taloon HAKKYn mummot kajahtaa -näyttely, joka on avoinna loppiaiseen saakka.

Peitoilla osallistutaan vuoden lopussa Kajahtaneiden kudelmien SM-kisoihin. Kisan jälkeen peitot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Lisätiedot
Pirjo Kuisma, p. 03 646 4517 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs