Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hämeenlinnan kaupunginorkesteri konsertoi Visamäen kampuksella 18.10.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri konsertoi Visamäen kampuksella 18.10.

Kutsu.
Julkaistu: 05.10.2011 klo 14:13
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri pitää kaikille kuulijoille avoimen venäläisen musiikin konsertin 18.10.2011 klo 19 Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Visamäen kampuksen D-rakennuksen Helmi-lounasravintolassa. Ravintolatila on korkea, valoisa ja vilkas keidas lounasaikana – nyt tilan toimivuutta kokeillaan konserttisalina.

Konsertista järjestetään tiedotustilaisuus Visamäen kampuksella D-rakennuksen Helmi-kabinetissa 11.10. klo 13. Toivotamme tiedotusvälineenne edustajat lämpimästi tervetulleiksi. Tiedotustilaisuudessa paikalla ovat Hämeenlinnan kaupunginorkesterin intendentti Markku Jokinen, solisti Erkki Korhonen, HAMKin kehittämispäällikkö Mervi Friman, HAMKin talousjohtaja Mirja Pöhö, konserttijärjestelyistä HAMKissa vastaava Vesa Tuomela sekä liiketalouden opiskelija Marjaana Elo.

 ”Kiinnostavaa yhteistyötä HAMKin ja orkesterin välillä”

Hämeenlinnan kaupunginorkesteri esittää kapellimestari Pertti Pekkasen johdolla venäläisten säveltäjien Anton Arneskin, Dmitri Šostakovitšin ja Pjotr Tšaikovskin teoksia. Solistina soittaa pianisti Erkki Korhonen, ja trumpettisolistina kuullaan Jukka Pitkästä.

– Tarkoituksena on paitsi soittaa konsertti, niin myös esitellä aivan uusi konserttipaikka, HAMKin Helmi-sali. Tämä on kiinnostava yhteistyö HAMKin ja kaupunginorkesterin välillä. Orkesterille uusi sali soittopaikkana tuo paljon ekstraa koko konsertin ympärille, Hämeenlinnan kaupunginorkesterin intendentti Markku Jokinen sanoo.

Konsertin järjestelyissä on mukana HAMKin liiketalouden opiskelijoita, jotka mm. taittavat konsertin käsiohjelman. Salissa on esillä myös muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden tuotteita.

Konserttiin odotetaan suurta joukkoa kuulijoita. Konsertin lippuja on myynnissä ennakkoon Hämeenlinnan Hotelli Cumuluksen vastaanotossa.

Lisätietoja konsertista

Hämeenlinnan kaupunginorkesterin intendentti Markku Jokinen, p. 050 5411531

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs