Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin sekä ammatilliseen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksiin alkaa 7.1.2015

Oulun ammattikorkeakoulu

Haku Oamkin englanninkielisiin koulutuksiin sekä ammatilliseen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksiin alkaa 7.1.2015

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2015 klo 07:31
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakouluun (Oamk) voi hakea yhteishaussa 7.–27.1. kolmeen englanninkieliseen ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen sekä ammatilliseen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksiin. Kaikkiin koulutuksiin haetaan sähköisellä haulla osoitteessa opintopolku.fi.

Yhteishaussa on haettavana liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavat Degree Programme in Business Information Technology ja Degree Programme in International Business sekä tekniikan ammattikorkeakoulututkintoon johtava Degree Programme in Information Technology. Aloituspaikkoja on yhteensä 102. Koulutukset järjestetään päivätoteutuksena Oulussa.

Haussa olevissa koulutuksissa korostuu kansainvälisyys. Koulutukset toteutetaan englanniksi, ja osan opinnoista tai harjoittelusta voi tehdä ulkomailla. Suoritettavat tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja bachelor-tason tutkintoja, jotka ovat alempia korkeakoulututkintoja. Liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on myös mahdollista hakea opiskelemaan kansainvälistä kaksoistutkintoa Saksaan tai Yhdysvaltoihin.

Lisätietoa koulutuksista, valintaperusteista ja hakemisesta saa osoitteesta oamk.fi/studies.

Ammatilliseksi opettajaksi tai opinto-ohjaajaksi

Tammikuun haussa on tarjolla myös Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun ammatillisen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukset.

Ammatillista opettajankoulutusta järjestetään alueellisissa opintoryhmissä Oulussa, Kajaanissa, Torniossa ja Rovaniemellä sekä verkko-opintoina. Koulutus järjestetään myös englanninkielisinä EduLab-opintoina Oulussa. 60 opintopisteen laajuisten opettajan pedagogisten opintojen opiskelu on joustavaa ja onnistuu myös työn ohessa 1–3 vuodessa. Aloituspaikkoja on yhteensä 275.

Opinto-ohjaajankoulutus on 60 opintopisteen jatkokoulutus, joka on tarkoitettu ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneille, opinto-ohjaajina toimiville tai siihen tehtävään aikoville. Opinto-ohjaajankoulutus antaa kelpoisuuden toimia opinto-ohjaajana eri koulutusmuodoissa. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, ja aloituspaikkoja on 20. Ensimmäiset Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun opinto-ohjaajat valmistuivat joulukuussa 2014.

Lisätietoa Ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista saa osoitteesta oamk.fi/amok


Lisätietoja englanninkielisistä koulutuksista:
opiskelijapalvelupäällikkö Marita Aikio, 050 383 8442, marita.aikio@oamk.fi

Lisätietoja ammatillisesta opettajankoulutuksesta: opiskelijapalvelupäällikkö Pia Oikarinen, 050 522 1387,
pia.oikarinen@oamk.fi (tavoitettavissa 7.1. lähtien)

Lisätietoja opinto-ohjaajankoulutuksesta: yliopettaja Pirjo-Liisa Lehtelä, 050 525 7790, pirjo-liisa.lehtela@oamk.fi ja lehtori Tiina Laajala, 050 462 4754, tiina.laajala@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs