Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin alkaa 9.1.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Haku HAMKin vieraskielisiin koulutusohjelmiin alkaa 9.1.

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2012 klo 10:23
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ammattikorkeakoulujen vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku alkaa maanantaina 9.1.2012. Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) tarjolla on 180 aloituspaikkaa yhteensä kuudessa koulutusohjelmassa.

HAMKissa kansainvälisen tutkinnon englannin kielellä voi suorittaa neljällä paikkakunnalla. Uusia opiskelijoita ottavat ensi syksynä vastaan Supply Chain Management (& Logistics) Forssassa, Construction Engineering Hämeenlinnassa, Mechanical Engineering and Production Technology Riihimäellä sekä Automation Engineering, Industrial Management ja International Business Valkeakoskella.

HAMK haluaa kannustaa myös suomenkielisiä nuoria opiskelemaan englanniksi. HAMKissa on tällä hetkellä opiskelijoita yli viidestäkymmenestä maasta. Opiskelu HAMKin aidosti monikulttuurisessa ympäristössä tarjoaa valmiudet työskennellä maailmalla tai kotimaan kansainvälistyvissä yrityksissä. Kun opiskelee englanniksi, myös kielitaito karttuu kuin huomaamatta.

Haku vieraskielisiin ohjelmiin päättyy tiistaina 14.2.2012. Opiskelemaan voivat hakea myös tänä keväänä ammatillisen tutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittavat opiskelijat. Englanninkielisten koulutusohjelmien valintakokeet järjestetään Suomessa huhtikuun lopulla. Kevään aikana pääsykokeita järjestetään myös yhteensä lähes kahdessakymmenessä maassa ympäri maailmaa.

Maanantaina 9.1. alkaa myös aikuisten erillishaku, jossa voi hakea Valkeakoskella työn ohessa suoritettavaan englanninkieliseen International Business -koulutusohjelmaan. Aikuisten erillishaku päättyy 3.4.2012.

Lisätietoa:
Hakutoimisto, p. (03) 646 4503 tai sp. admissions@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs