Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Häämessut HAAGA-HELIAn Porvoo Campuksella

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Häämessut HAAGA-HELIAn Porvoo Campuksella

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 15:29
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn Porvoo Campus isännöi kevään suurimpia häämessuja 15.4. ”WE DO! Weddings in Every Sense” – tapahtuma kokoaa saman katon alle muotisuunnittelijoita, hääsuunnittelijoita, valokuvaajia, pitopalveluita, kampaajia ja maskeeraajia sekä muita tärkeitä yrityksiä, jotka auttavat luomaan täydellisen hääjuhlan.

30 opiskelijaa ja heidän ”Wedding Planning and Management” –kurssin ohjaaja järjestävät ainutlaatuisen tapahtuman HAAGA-HELIA:n Porvoo Campuksella. WE DO! Weddings in Every Sense –tapahtuma järjestetään torstaina 15. toukokuuta 2014.

“The Wedding Planning and Management –kurssi on ainoa laatuaan Suomessa ja se on tarjolla vain Porvoo Campuksella. Koulutamme matkailun ja liiketalouden ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita hääalasta,” kertoo kurssin ohjaaja Chryssa Skodra.

Muotisuunnittelijat, laulajat, hääsuunnittelijat, kultasepänliikkeet ja monet muut ammattilaiset liittyvät päiväksi ”keväinen satumaailma”-teemaiseen tapahtumaamme. Päämuotisuunnittelijamme Ulla Vainikka ja hääkaupunki Loviisa ovat mukana tapahtumassamme.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoa tapahtumasta:
Miia Keinonen, projektipäällikkö, miia.keinonen@myy.haaga-helia.fi, +358 40 848 7218
Chryssa Skodra, Wedding Planning and Management ohjaaja, +358 40 488 7563, chrysoula.skodra@haaga-helia.fi

Seuraa meitä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi uusimmat tiedot esiintyjistä ja aikatauluista!
twitter@we2014do
https://www.facebook.com/weddingfair2014
https://www.facebook.com/events/288823694609447/
http://instagram.com/weddingfair2014
http://weddingplannersmanagers.wordpress.com


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs