Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIAn avoimen AMK:n kevään kursseille voi nyt ilmoittautua

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn avoimen AMK:n kevään kursseille voi nyt ilmoittautua

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 12:18
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn avoimessa ammattikorkeakoulussa alkaa tänä keväänä useita opintokokonaisuuksia ja yksittäisiä opintojaksoja. Opinnot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää liike-elämän, palveluelinkeinojen tai tietojenkäsittelyn asiantuntijuuttaan.

Avoimen AMK:n opinnot sopivat myös alan vaihtoa miettivälle. Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on hyvä vaihtoehto myös esimerkiksi välivuotta viettävälle. Jos suorittaa avoimessa ammattikorkeakoulussa 60 opintopistettä jonkin koulutusohjelman opintoja, voivat nämä opinnot toimia väylänä varsinaiseen tutkintokoulutukseen.

Ikärajoja tai pohjakoulutusvaatimuksia ei avoimessa AMK:ssa ole, vaan opiskelijat otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opettajina toimivat ammattikorkeakoulun omat opettajat. Opetusta on sekä iltaisin että päivisin, ja monet opinnot voi suorittaa myös verkossa.

HAAGA-HELIA toimii kuudessa eri toimipisteessä Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: haaga-helia.fi/avoinamk

 

 

 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs