Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIA kouluttaa ammatillisia opettajia Kolumbiassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA kouluttaa ammatillisia opettajia Kolumbiassa

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 12:38
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on aloittanut ammatillisten opettajien koulutuksen Bogotassa, Kolumbiassa. Koulutus käynnistyi tämän vuoden elokuussa ja se kestää noin vuoden. Opiskelijat opiskelevat koko 60 opintopisteen ammatillisen opettajankoulutusohjelman HAAGA-HELIAn opettajien ohjauksessa.

Koulutus toteutetaan suomalaista opettajankoulutuksen mallia noudattaen, joka kuitenkin on sovellettu paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Opetus toteutetaan lähi- ja etäjaksoina. HAAGA-HELIAn opettajat työskentelevät lähijaksojen aikana Kolumbiassa ja etäjaksot ohjataan Suomesta käsin. Opiskelijaryhmään kuuluu 15 opiskelijaa, jotka toimivat opettajina ammatillisissa oppilaitoksissa.   

Opintojen laajuus on 60 opintopistettä, mikä vastaa suomalaista ammatillisen opettajan kelpoisuuteen vaadittavaa opettajankoulutusta. Opinnot koostuvat kuudesta moduulista ja ne sisältävät muun muassa oppimiseen, osaamisen arviointiin ja ohjaamiseen liittyviä oppimistehtäviä sekä opetusharjoittelun.

Opettajankoulutus on osa HAAGA-HELIAn koulutuksen vientiin liittyvää toimintaa. Koulutuksen tavoitteena on yhteistyössä kolumbialaisten kanssa kehittää kolumbialaista ammatillista koulutusta. Samalla uudenlaisena toteutuksena se lisää ja vahvistaa HAAGA-HELIAn osaamista koulutuksen viennin osalta.

Lisätietoja:

yksikön johtaja Jari Laukia, e-mail jari.laukia@haaga-helia.fi, puh 050-345 96 46
toimitusjohtaja, Global Education Service Ltd., Lars Eltvik, lars.eltvik@haaga-helia.fi, puh 040 488 75 85

 

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs