Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HAAGA-HELIA ja University of Westminster kouluttavat yhteistyössä HAAGA-HELIAn henkilökuntaa tohtoreiksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ja University of Westminster kouluttavat yhteistyössä HAAGA-HELIAn henkilökuntaa tohtoreiksi

Julkaistu: 28.01.2014 klo 15:45
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu ja lontoolainen University of Westminster ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyössä toteutettavasta tohtoriohjelmasta. Ohjelma pääsääntöisesti suunnattu HAAGA-HELIAn henkilöstölle, minkä lisäksi on tarjolla myös muutama paikka HAAGA-HELIAn ulkopuolisille hakijoille.

HAAGA-HELIA aloittaa yhteistyön Westminsterin kanssa nostaakseen tohtoreiden määrää opetushenkilöstön joukossa. Ph.D.-tutkintoon johtavaa ”University of Westminster Helsinki Programme” -nimistä koulutusohjelmaa tarjotaan haaga-helialaisille ainakin seuraavan kolmen vuoden ajan.

– Tämä on molemmille osapuolille oppimisprosessi, jossa keskitytään henkilökunnan kehittämiseen ja yhteisiin toteutusmenetelmiin. Molemmat korkeakoulut ovat keskellä nopeaa muutosta ja kansainvälistä kasvua. Koska myös arvopohjamme on samanlainen, yhteistyö Westminsterin kanssa on luontevaa, toteaa HAAGA-HELIAn rehtori ja toimitusjohtaja Ritva Laakso-Manninen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen kumppanuuteemme HAAGA-HELIAn kanssa, sillä tämä tarjoaa meille jännittävän mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tohtoriohjelman osalta. Toivomme, että tämä johtaa myös muihin aloitteisiin tulevaisuudessa, lisää professori Barbara Allan, joka on Westminster Business Schoolin dekaani.

Tutkinnon antajana toimii University of Westminster. Koulutus toteutetaan moduulimaisesti, ja valtaosa moduuleista järjestetään Suomessa. Tohtoritason kouluttajat molemmista korkeakouluista vastaavat yhdessä opetuksesta ja ohjauksesta. Koulutusta hallinnoivat ja tukevat sekä ohjausryhmä että erikseen nimetyt ohjelmakoordinaattorit kummastakin korkeakoulusta.

Hakuaika alkaa keväällä 2014, ja hakuprosessi sekä -kriteerit ovat normaalien Westminsterin sääntöjen ja vaatimusten mukaiset. Opiskelijoiden valinta ja hakijoiden hyväksyminen on Westminsterin vastuulla. Hakuprosessi kestää heinäkuuhun saakka, jonka jälkeen aloituspaikan saaneet rekisteröityvät Westminsterin opiskelijoiksi elokuussa 2014.

Lisätietoja:
Ritva Laakso-Manninen, rehtori, puh +358 50 364 7839

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs