Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Global Game Jam Oulussa 29.–31.1.

Oulun ammattikorkeakoulu

Global Game Jam Oulussa 29.–31.1.

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 09:54
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Huvittaisiko sinua kokea minkälaista on pelien tekeminen ja kokeilla riittävätkö rahkeesi pelitiimissä toimimiseen? Oulun ammattikorkeakoulun Oulu Game LAB järjestää yhteistyössä Stage ry:n, IGDA Oulu Hubin ja Meizi Gamesin kanssa FGJ Oulu -pelijamit tammikuun lopussa.

Osallistuminen on ilmaista! Tapahtumapaikka on huvila Hietalinna (Vaaskiventie 10, Hietasaari Oulu), jossa on mahdollisuus saunomiseen ja välinokosien ottamiseen erillisessä ulkorakennuksessa. Tapahtuma kestää koko viikonlopun 29.1.-31.1. ja tila on käytettävissä vuorokauden ympäri.

Pelijamit ovat tapahtumia, joissa osallistujilla on rajallinen aika kehittää peli. Global Game Jamit alkavat aina teeman paljastuksella, jonka jälkeen alkaa ideointi ja tiimien kasaaminen. Sunnuntaina pelin pitäisi olla sitten esittelykunnossa. Et siis tarvitse valmista ideaa etkä tiimiä - itse asiassa voi olla jopa parempi, että tulet tapahtumaan ilman kumpaakaan.

Kaikenlaisia tekijöitä kaivataan! Muusikot, kuvataiteilijat, tarinankertojat, ideoijat, tuottajat ja ohjelmoijat, ja monet muut osaajat ovat tervetulleita. Jameilla on mukana kaikentasoisia tekijöitä, niin vasta-alkajia kuin ammattilaisiakin. Osallistujilta odotetaan intohimoa peleihin, innostuneisuutta, hyväntuulisuutta ja sinnikkyyttä.

Pelijamien tarkoituksena on pitää hauska viikonloppu mukavassa porukassa ja hyvässä hengessä. Ketään ei jätetä yksin, ongelmia ratkotaan yhdessä ja tiimejä ohjataan tarvittaessa. Ota mukaan omat laitteet ja tarvikkeet, jotka tekemisessäsi tarvitset, läppärillä pääsee jo pitkälle. Paikalla on langaton internetyhteys, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiastot yms.

Rekisteröityminen tapahtumaan osoitteessa: http://www.eventbrite.com/e/fgj-oulu-tickets-19960825366

Tapahtuma alkaa 29.1. kello 17. Ilmoittautuminen on auki tammikuun 25. päivään asti.

FGJ Oulu -jamit ovat osana Finnish Game Jam ja Global Game Jam tapahtumia. Saman viikonlopun aikana tehdään pelejä yli 20 paikkakunnalla Suomessa ja ympäri maailmaa kaikilla aikavyöhykkeillä!

Lisätietoja voi kysellä Facebook-eventin seinällä: https://www.facebook.com/events/444281019100574/ tai suoraan jamien järjestäjältä: Lab Master Aki Latvamäki, aki.latvamaki@oamk.fi / 040 652 8304

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs