Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Findia Foundationin johtaja Amita Sahaya vierailee HAMKissa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Findia Foundationin johtaja Amita Sahaya vierailee HAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2011 klo 11:40
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin muotoilun koulutusohjelmassa vierailee Intiassa New Delhissä toimivan Findia Foundationin johtaja Amita Sahaya torstaina 3.11.2011.

Amita Sahaya on Findia Foundation –organisaation perustajajäsen ja johtaja, vapaa kirjoittaja ja Intiassa naisten asemaa kehittävien hankkeiden alkuunpanija, koordinoija ja kouluttaja. Amita Sahaya on työskennellyt Maheshwarissa kutojien (Madhya Pradesh) parissa useita vuosia. Hänella on myös yhteydet Intian tekstiiliministeriöön  (the Ministry of Textiles, Government of India).

Amita Sahaya kertoo torstaina 3.11. klo 12.15 - 13 kaikille avoimessa presentaatiossaan Maheshwar-kutojien koulutuksesta, tekstiilituotannon organisoinnista ja tuotteiden markkinoinnista sekä avaa mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia Intiassa. Amita Sahaya vierailee muotoilun koulutusohjelmassa luentomatkallaan Göteborgin yliopistoon. Sahaya pitää presentaationsa Visamäen C-rakennuksen A-auditoriossa.

Findia Foundation on Intian ja Suomen välistä vuorovaikutusta esimerkiksi taiteen, kulttuurin ja muotoilun keinoin edistävä säätiö, jonka ovat perustaneet Amita Sahaya, Sunita Kaistha ja Liisa Piitulainen-Numminen New Delhissä. Findia on järjestänyt esimerkiksi useita näyttelyitä sekä Suomessa että Intiassa.

Lisätietoja:

HAMK, muotoilun koulutusohjelma, tekstiilin pääaine
Aija Lundahl, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi tai p. (03) 646 2720

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs