Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » European Sales Competition -kisassa haetaan Euroopan parasta myyntiosaajaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

European Sales Competition -kisassa haetaan Euroopan parasta myyntiosaajaa

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 15:45
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Keskiviikkona 1.6. Pasilassa nähdään eurooppalaista myyntiosaamista, kun Haaga-Helian Pasilan kampuksella järjestetään kansainvälinen European Sales Competition 2016 -tapahtuma. Osallistujilla on mahdollisuus tavata myyntiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneita yritysten edustajia ja tulevia myynnin ammattilaisia. Klo 14 alkava finaali on avoin yleisölle.

European Sales Competition on suunnattu eurooppalaisten korkeakoulujen opiskelijoille. Kilpailun tavoitteena on lisätä myyntityön arvostusta, tehdä vaativan B2B-myyntityön taitoja näkyväksi sekä lisätä myynnin koulutusta Euroopassa. Lisäksi tarkoituksena on nostaa eurooppalaisten opiskelijoiden myyntitaidot seuraavalle tasolle. Kilpailun järjestäjinä toimivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu. Kilpailu järjestetään tänä vuonna jo toista kertaa Euroopassa, mutta nyt ensimmäisen kerran Suomessa.

Tapahtumassa 24 opiskelijaa 12 eurooppalaisesta korkeakoulusta kilpailevat myyntitaidoissa. Myyntikilpailu toteutetaan yritysmyynnin roolipelinä. Opiskelijat osallistuvat simuloituun myyntitilanteeseen, jossa heidän tulee myyjän roolissa tavata yritysostaja julkisen kilpailuprofiilin tietojen pohjalta. Tämän vuoden kilpailussa opiskelijat myyvät pääsponsori Firstbeat Technologiesin hyvinvointiratkaisua.

Kilpailun mahdollistavat sekä pääsponsori Firstbeat että hieno joukko eurooppalaisen myyntiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä.

”Me Firstbeatillä haluamme tukea nuoria myynnin tulevia osaajia, kun he kartuttavat myyntityön kokemusta ja oppivat tärkeitä myyntityön taitoja. Eurooppalainen myyntikilpailu on hieno mahdollisuus tähän”, toteaa markkinointijohtaja Maija Korkalainen Fitsbeatiltä.

Iltapäivän finaali klo 14.00–16.45 järjestetään kaikille avoimena yleisötilaisuutena. Yleisö on lämpimästi tervetullut nauttimaan finaalin jännittävästä tunnelmasta paikan päälle Haaga-Helian Pasilan kampukselle osoitteeseen Ratapihantie 13. Tapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.europeansalescompetition.com/en/the-competition/practical.

Kilpailutilanteen kuvaukseen sekä myyntiosaamiseen liittyvään keskusteluun voi tutustua nettisivuillamme osoitteessa www.europeansalescompetition.eu ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/europeansalescompetition ja Twitterissä sivulla @eusalescomp. Tapahtumaa on mahdollista seurata myös livestreamin kautta tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätietoja antavat Haaga-Heliasta European Sales Competition 2016 -tapahtuman johtaja Pia Hautamäki (040 415 6827, pia.hautamaki@haaga-helia.fi), ja Turun ammattikorkeakoulusta European Sales Competition 2016 -tapahtuman johtaja Sini Jokiniemi (050 598 5705, sini.jokiniemi@turkuamk.fi).

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs