Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ensimmäiset valmistuvat kestävän kehityksen koulutusohjelmasta Forssasta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ensimmäiset valmistuvat kestävän kehityksen koulutusohjelmasta Forssasta

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2012 klo 08:43
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin kestävän kehityksen koulutusohjelmasta valmistuvat 24.2.2012 ensimmäiset AMK-ympäristösuunnittelijat. Koulutusohjelma on käynnistetty HAMKissa v. 2008, ja nyt valmistuvat kaksi opiskelijaa ovat suorittaneet nelivuotisen tutkinnon kolmessa ja puolessa vuodessa.

Kestävä kehitys on suhteellisen uusi tulokas korkeakoulukentässä. Koulutus on alkanut 2000-luvun taitteessa, ja HAMK on yksi kolmesta ammattikorkeakoulusta, jossa alaa voi opiskella. - Meillä on painotuksena Vastuullinen yrittäjyys ja ympäristöliiketoiminta, HAMKin koulutusvastaava Ilpo Pölönen kertoo. - Forssan seudun Envitech-alue lukuisine alan yrityksineen on hyvä toimintaympäristö omien resurssiemme lisäksi.

Tutkinto toi monipuoliset taidot

Aino Toivio on tyytyväinen tutkintoonsa. - Uskon omaavani monipuoliset taidot, joilla pärjää keskivertoa useammissa työtehtävissä. Koen eniten omakseni kestävän kehityksen sosiaalisen puolen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen hankkeiden ja projektien keinoin. Opintojen parhaana puolena näen oman itsenäisen tiedonhankinnan kehittymisen. Osuuskunta Team Kestävän kautta pääsimme tekemään toimeksiantoja yritysmaailmalle.

Team Kestävä opettaa yrittäjyyteen
 
Myös Miia Aaltonen kehuu osuuskuntaa, jonka viestintävastaavana hän toimi. - Team Kestävän kautta opiskelijat ovat lähentyneet ja oppineet yrityksenä toimimisesta vuosiluokasta riippumatta. Kestävä kehitys on tärkeä aihe, mutta ehkä vielä tulevaisuuden ala. Itse olen kiinnostunut erityisesti viestinnästä, neuvonnasta ja markkinoinnista, ja on mahdollista, että löydän työpaikan erilaisista hankkeista.

HAMKin yleinen valmistumisjuhla pidetään Hämeenlinnassa 24.2. klo 14.00. Forssassa juhlistetaan koulutusohjelman ensimmäisiä ympäristösuunnittelijoita 28.2. klo 14.15.

Lisätiedot:

HAMKin koulutusvastaava Ilpo Pölönen, p. 040 830 5984,  sekä koulutusassistentti Elli Mattila, p. 050 574 5480
Ympäristösuunnittelija (AMK) Aino Toivio p. 050 400 4688
Ympäristösuunnittelija (AMK) Miia Aaltonen p. 040 838 5683

www.hamk.fi/kestavakehitys
www.teamkestava.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs