Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Englanninkielisten koulutusten hakijamäärät kasvussa

Turun ammattikorkeakoulu

Englanninkielisten koulutusten hakijamäärät kasvussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 14:34
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Vuoden ensimmäisessä yhteishaussa kohteina olivat englannin kielellä suoritettavat korkeakoulututkinnot. Turun ammattikorkeakoululla oli tarjolla neljä hakukohdetta. Kansainvälisen liiketoiminnan Master-tason koulutuksen hakijamäärä lähes kolminkertaistui viime vuoteen verrattuna.

Myös ammattikorkeakoulututkinto, Bachelor-taso, oli mukana tässä haussa kansainvälisessä liiketoiminnassa. Tämänkin koulutuksen osalta kokonaishakijamäärä kasvoi viime vuoteen verrattuna. Lisäksi hakukohteina olivat tietotekniikan insinööritutkinto ja Salosta Turkuun tänä vuonna siirtyvä sairaanhoitajakoulutus.

Näiden vieraskielisten koulutusten hakuaika oli 8.-27.1.2016. Ammattikorkeakoulututkinnon koulutuksissa järjestetään myöhemmin keväällä vielä hakijoille valintakokeet, ylemmän AMK-tutkinnon hakijoille on tulossa ennakkotehtävä. Valintojen tuloksista ilmoitetaan hakijoille 1.7.2016. Valituksi tulleiden tulee ilmoittaa opiskelupaikan vastaanottamisesta 15.7.2016 mennessä. Opiskelu nyt haussa olleissa koulutuksissa alkaa syksyllä 2016.

Kevään toisessa yhteishaussa ajalla 16.3.–6.4. 2016 on Turun ammattikorkeakoulussa 60 hakukohdetta, AMK- ja YAMK-tutkintokoulutuksia. Tässä myöhemmässä haussa on myös mukana kolme englanninkielistä ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Johtamisen ja palvelumuotoilun koulutuksessa voi Master-tason tutkinnon suorittaa joko kulttuurin tai liiketalouden alalta. Aivan uutena koulutuksena käynnistyy Master of Engineering, Marine Technology, meriteknologian insinöörikoulutus.

Lisätiedot:

Suunnittelija Katja Mäkinen

katja.makinen@turkuamk.fi

050 5985 617

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs