Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Diak Areena ensi viikolla – teemana sukupuoli ja eriarvoisuus

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diak Areena ensi viikolla – teemana sukupuoli ja eriarvoisuus

Kutsu.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 10:51
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

 

Vielä ehdit ilmoittautua syksyn 2016 Diak Areenaan ensi viikolla! Diakonia-ammattikorkeakoulun järjestämä seminaarisarja tuo yhteen huippuasiantuntijat, opiskelijat, alumnit sekä yhteiskunnan vaikuttajat. Teemana on tällä kertaa sukupuoli ja eriarvoisuus.

Tilaisuus järjestetään 20. lokakuuta 2016 klo 12.30–16.00 Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin toimipisteessä (Kyläsaarenkuja 2, luentosali 332).

Pääpuhujana on köyhyystutkija ja poliittinen vaikuttaja Maria Ohisalo, joka työskentelee tutkijana Itä-Suomen yliopistossa.

Diakonia-ammattikorkeakoulun erityisasiantuntia, dosentti Sakari Kainulainen, kertoo seminaarissa eriarvoistumisen poluista. Hän tarkastelee nuorten ongelmia ja näiden taustalla olevia rakenteellisia ja yksilöllisiä tekijöitä.

Alumniasiantuntijuutta edustavat Diakista valmistuneet Jyoti Rai (BA in Social Services) ja Marjaana Yli-Krekola (sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyönohjaaja).

Alustava ohjelma:

12.30 alkukahvit
12.45 seminaarin avaus ja Diakin toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujalan alkusanat
13.00 Maria Ohisalo: Sukupuoli ja eriarvoisuus
14.00–14.15 tauko
14.15 Sakari Kainulainen: Eriarvoistumisen polut
15.00 Jyoti Rai: Gender Equality in Politics in Nepal: The Role of Demo Finland to Promote Gender Equality in Nepalese Politics
15.30 Marjaana Yli-Krekola: Ihmiskaupan uhrin asema Suomessa

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille. Katso ajantasainen ohjelma ja ilmoittautumisohjeet Diak Areenan verkkosivulta.

Seminaarin jälkeen voi osallistua turvapaikanhakija Hodhayfa Salih’n ”To whom it may concern” -näyttelyn avajaisiin 6. kerroksessa.

Lisätiedot Diak Areenasta: alumnikoordinaattori Maija Kalm-Akubardia, maija.kalm-akubardia@diak.fi, p. 040 509 0727

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs