Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Cinema Social johdattaa kodittomien Helsinkiin

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Cinema Social johdattaa kodittomien Helsinkiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 15:26
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) Cinema Social -dokumenttisarjan syksyn ensimmäisenä teoksena nähdään Borislav Borisovin On the Streets of Helsinki (2016). Näytös järjestetään tiistaina 30. elokuuta klo 16.30 Diakin Helsingin toimipisteessä, Kyläsaarenkuja 2.

On the Streets of Helsinki avaa silmät Helsingin katujen todellisuudelle kodittoman näkökulmasta. Ohjaaja Borislav Borisov kävelee läpi talvisen kaupungin keskustellen Marinchon, Lazarin, Momchilin, Jessican, Oviciun ja näiden ystävien kanssa.

Diakista sosionomiksi valmistuneen Borisovin elokuva Bulgarian Roma in Helsinki nähtiin Cinema Socialin kevään 2016 ohjelmistossa. Ohjaaja työskentelee Helsingin Diakonissalaitoksella erityisesti Kaakkois-Euroopasta saapuneiden maahanmuuttajien parissa. Borisov on osallistunut aktiivisesti Diakin alumnitoimintaan muun muassa ohjaamalla opiskelijoiden harjoitteluita. Ohjaaja alustaa dokumentin ja osallistuu keskusteluun.

Diakin alumnitoiminta esittää syksyn aikana yhteensä viisi globaaleihin sosiaalisiin teemoihin liittyvää dokumenttia Diakin Helsingin toimipisteessä. Näytökset ovat samalla keskustelutilaisuuksia, ja ne ovat avoimia kaikille (keskustelukieli englanti).

Osallistumisesta voi myös saada opintosuorituksen Diakin avoimen ammattikorkeakoulun, avoin@diakin, kautta (opintomaksu 20 euroa). Osallistuminen ilman opintosuoritusta on maksutonta.

Lisätiedot: alumnikoordinaattori Maija Kalm-Akubardia, maija.kalm-akubardia@diak.fi, 040 509 0727

Cinema Social by Diak Alumni on osa Kansainväliset korkeakoulutetut työelämään! -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Arcadan, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Liitetiedostot

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs