Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » CENTRIAN ENGLANNINKIELISET KOULUTUKSET KIINNOSTIVAT SYKSYN HAUSSA

Centria-ammattikorkeakoulu

CENTRIAN ENGLANNINKIELISET KOULUTUKSET KIINNOSTIVAT SYKSYN HAUSSA

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2016 klo 14:12
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Syyskuun 21. päivä päättyneessä yhteishaussa Centria-ammattikorkeakoulun koulutuksiin haki 680 ensisijaista hakijaa. Yhteensä ammattikorkeakouluun haki 1124 opiskelijaksi pyrkivää. Ensisijaisten hakijoiden määrä oli jonkin verran korkeampi kuin edellisellä hakukierroksella keväällä. Tiedot ovat täsmentyneet hakemuksia käsitellessä, ja hakijamäärissä ovat mukana vain yksittäiset hakijat.

- Hakijamäärään vaikutti olennaisesti se, että EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta tulevilla hakijoilla on nyt viimeinen mahdollisuus aloittaa opiskelut ilman lukukausimaksua, erikoissuunnittelijat Jenni Kåla ja Saana Finni Centrian hakijapalveluista arvioivat.

Centrialla oli haussa neljä englanninkielistä koulutusohjelmaa: Kokkolassa tarjottavat Business Management-, Information Technology-, Environmental Chemistry and Technology sekä Pietarsaaressa tarjottava International Business -koulutus. Aloituspaikkoja koulutuksissa on yhteensä 80, joten yhtä aloituspaikkaa kohti hakemuksia jätettiin 8,5.

Eniten hakijoita tuli Nepalista, 161 hakijaa, Kamerunista, 120 hakijaa, Vietnamista, 64 hakijaa ja Nigeriasta, 64 hakijaa. Suomalaisten osuus oli pari prosenttia ensisijaisista hakijoista.

Yhteishaku Centria-ammattikorkeakoulun suomenkielisiin koulutuksiin on ensi keväänä 15.3.-5.4.2017. Englanninkielisiä koulutuksia ei vuoden 2017 haussa Centrialla ole mukana.


Lisätietoja:

Hakijapalvelut, admissions@centria.fi, 040 808 6604

Opintoasiainpäällikkö Mari Emmes, 044 725 0040

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                         2901
Tutkintoja                                            612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs