Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria jakaa ystävänpäivänä tuhat nallea Kokkolassa ja Ylivieskassa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria jakaa ystävänpäivänä tuhat nallea Kokkolassa ja Ylivieskassa

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2015 klo 12:59
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tempaisee ystävänpäivänä lauantaina 14.2. jakamalla tuhat nallea kauppakeskus Chydeniassa Kokkolassa ja Kärkkäisellä Ylivieskassa. Nalleja jaetaan Chydenian ja Kärkkäisen aulassa klo 11-15 tai niin kauan kuin niitä riittää.

- Ystävänpäivätempaus järjestetään nyt jo kolmatta kertaa. Haluamme tuoda sillä hyvää mieltä ihmisille, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Nallejen lisäksi mukaansa voi napata myös ystävänpäiväkortteja. Kortit on suunnitellut Centria-ammattikorkeakoulun viestintäsuunnittelija Arja Haikola. Kortteja on useita erilaisia, ja niistä löytyvät sopivat vaihtoehdot niin ystävälle, omalle poika- ja tyttöystävälle kuin mummollekin.

Jos nallea ei pääse hakemaan, voi ystävänpäivätempaukseen osallistua myös Instagramissa. Kaikkien tunnisteella #centrianalle nallekuvan julkaisseiden kesken Centria arpoo pizzaillallisen kahdelle. - Nallehan voi olla vaikka unikaveri tai oma isä, vinkkaa Arja Haikola.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs