Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Centria ammattikorkeakoulu sopeuttaa toimintaansa

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu sopeuttaa toimintaansa

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2012 klo 16:00
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulussa käydyt yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut päättyivät 8.8.2012. Käytyjen neuvottelujen perusteella todettiin vuosille 2012 ja 2013 ajoittuvan säästötarpeen olevan 14 henkilötyövuotta ja lisäksi on yhden tai kahden viikon lomautusuhka. Säästötarve syntyy opetus- ja kulttuuriministeriön toteuttamasta aloituspaikkojen ja yksikköhintatulon leikkauksista. Yhteistoimintalain mukaisten neuvottelujen seurauksena ammattikorkeakoulu sopeuttaa toimintaansa ja tarkentaa henkilöstön toimenkuvia.

 

Ammattikorkeakoulu on päättänyt käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen perusteella, että kymmenen henkilön työsuhde päättyy vuodenvaihteesta 2012–2013. Näiden työsuhteiden päättymisen lisäksi hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön toimenkuviin tehdään muutoksia.

 

Lisätietoja:

Rehtori, toimitusjohtaja Pekka Hulkko, 044 725 0047, pekka.hulkko@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs