Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Brädistä nuorisonohjaaja

Lahden kaupunki

Brädistä nuorisonohjaaja

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 15:41
Julkaisija: Lahden kaupunki

Brädi siirtyy ensi viikolla hetkeksi rap-artistista nuorisonohjaaksi. Brädin voi tavata ohjaajaroolissa tiistaina 22.3. klo 17 – 18 Launeen nuorisotalolla, Lehtokatu 2 ja keskiviikkona 23.3. klo 18 - 19 Niemen nuorisotalolla, Tietotie 5.

Nuorisotalojen nuoret ovat ennakkoon miettineet pieniä haasteita ja ohjaustehtäviä Brädille. Ohjausiltojen teemana on Sano EI kiusaamiselle yhdessä Brädin kanssa. Launeen ja Niemen erilaisiin nuorisoiltoihin voi tulla mukaan Lahden kaikkien alueiden nuoria.

Brädin vierailu perustuu videokisaan, joka käytiin nuorisopalveluiden Instagramissa. Viisi nuorisotaloa osallistui kisaan tekemällä nuorten kanssa videon aiheesta Sano EI kiusaamiselle. Voittajaksi valittiin Launeen ja Niemen nuorisotalot, joiden videot keräsivät eniten tykkäyksiä kuuden päivän aikana. Kisa oli tiukka, ja Niemen nuorisotalo vei toisen sijan vain yhden äänimäärän voimalla.

Nuorten osallisuus ja innostus kilpailun videoita kohtaan oli valtava. Kuuden päivän aikana kaikkia videoita katsottiin yhteensä 2835 kertaa ja niille annettiin 904 tykkäystä. Samalla myös Lahden nuorisopalvelujen Instagramin seuraajien määrä nousi 150 ihmisellä. Videot ovat nähtävillä osoitteessa: https://www.instagram.com/lahdennuorisopalvelut/.

Brädin ohjausillan lisäksi videokisan voittaneet nuorisotalot saavat vielä discoillan myöhemmin tänä keväänä. Lisäksi Brädin ikärajattomalle keikalle Lahden Seurahuoneelle on jaettu nuorisotalojen nuorten kesken perhelippuja. Nuorisonohjaajat ovat valinnoissaan kiinnittäneet huomiota siihen, kuka toimii talolla kiusaamista ennaltaehkäisevästi. Sano EI kiusaamiselle –teeman nuorisotaloille ovat mahdollistaneet AD Productions Oy ja Lahden Seurahuone.


Lisätiedot

Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Piia Kojola, puh. 050 559 4124

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs