Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Bittien juhlaa ja IT-alan innovointia HAMKissa 15.2.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Bittien juhlaa ja IT-alan innovointia HAMKissa 15.2.

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 16:00
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Bitfest-seminaari tuo huippupuhujien avulla näkyvästi esille tietojenkäsittelyn ja IT-maailman ajankohtaisia aiheita ja mielenkiintoisia tulevaisuuden tuulia. Seminaarin teemoina ovat mm. startup-toiminta, pelikehitys, ideointi ja monialaisuus.

Bitfest-seminaari järjestetään Hämeenlinnassa HAMKin Visamäen kampuksella (Vankanlähde 11, rakennus C, auditorio) perjantaina 15.2. klo 8.30 - 12. Seminaarin järjestää HAMKin tietojenkäsittelyn koulutusohjelma. Seminaari on suunnattu opiskelijoille ja alan yrittäjille. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Seminaariin on lupautunut kolme huippupuhujaa: Supercellin viestintäpäällikkö Heidi Vesander on ollut ennen uraansa pelialalla aktiivi Suomen startup-toiminnassa. Hän on ollut mukana niin Aalto Entrepreneurship Societyn toiminnassa kuin järjestämässä Pohjois-Euroopan suurinta startup-tapahtumaa Slushia. Supercellillä on kaksi iPhonella ja iPadilla pelattavaa peliä, Hay Day ja Clash of Clans. Niiden tuottama liikevaihto on suurempi, kuin minkään muun pelijulkaisijan yhteenlaskettu liikevaihto Applen sovelluskaupan sisällä (lähde: www.tivi.fi).

Tutkija ja Storytallyn toimitusjohtaja Erik Pöntiskoski tekee parhaillaan väitöskirjaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa strategisesta markkinoinnista ja liiketoimintamalleista. Toimitusjohtaja Ilkka Haavisto puolestaan tulee DoDreamsistä, joka kehittää ja ylläpitää online-pelipalveluja mediakumppaneille ja kuluttajille. Heidän suosittuja pelipalvelujaan ovat mm. MTV Oy:lle toteutetut Lätkä- ja Futisguru, 5Street-tanssipeli ja 5Laps-autopeli.

Tapahtuman järjestäjä tietojenkäsittelyn lehtori Tommi Saksa kertoo, että seminaari on yksi tapa kannustaa opiskelijoita startup-yrittäjyyteen jo opintojen aikana. - Vaikka yrityksiltä tulevat toimeksiannot ovat totta kai tärkeitä, haluamme innostaa nuoria myös innovointiin ja omien ideoiden tuotteistamiseen joko yksin tai tiimeissä. Tämän seminaarin puhujat saavat varmasti opiskelijalle siivet selkään.

Saksan mukaan seminaarin avulla halutaan myös tuoda tietojenkäsittelyn aiheita esille konkreettisella tavalla. Seminaariin on tulossa opiskelijoita ainakin tietojenkäsittelyn, liiketalouden ja muotoilun koulutusohjelmista. - Näiden koulutusohjelmien opiskelijoiden yhteistyönä voisi syntyä erittäin mielenkiintoisia ideoita ja miksei yrityksiäkin, Saksa toteaa.

Seminaarin sivut löytyvät osoitteesta www.bitfest.fi.

Lisätiedot
Tommi Saksa, p. 03 646 6403 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs