Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Arto Hiltunen ja Kari Kasanen yhteisessä johtajafoorumissa

Arto Hiltunen ja Kari Kasanen yhteisessä johtajafoorumissa

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2012 klo 11:56
Julkaisija: Attention Communication Oy

Suomalainen johtaminen maailman huipulle. S-ryhmän pääjohtajana toiminut Arto Hiltunen ja  muutoskonsultointiin erikoistuneen Talent Partnersin perustajiin lukeutuva Kari Kasanen ovat yhdistäneet pitkän johtamis- ja strategiatyökokemuksensa uudenlaiseksi johtamisopiksi ja seminaariksi. Tätä tietotaitoa on tarjolla Talent Partnersin järjestämässä Johtamisen Taito –foorumissa Helsingissä 22. maaliskuuta.

Johtamistyö on päivä päivältä haasteellisempaa globalisaation, uusien sukupolvien, tiedon lisääntymisen ja kilpailun kovenemisen takia. Samalla se on entistä enemmän tahtoa, päätöksentekoa, intuitiota, ristiriitojen järjestelyä, strategista ymmärrystä ja resurssien organisointia.

Näihin kysymyksiin pureudutaan pintaa syvemmältä Arto Hiltusen ja Kari Kasasen yhteisessä Johtamisen Taito-foorumissa

Kaksikko itse kuvaa seminaaripäivää jokaiselle johtajalle ja esimiehelle sopivaksi johtamisopin rautaisannokseksi, jossa asioita käsitellään tehokkaasti ja käytännönläheisesti.

Hiltusen mielestä hyvä johtaminen on jokaisen yrityksen ja organisaation tärkein kilpailutekijä. Se parantaa sekä johdettavien että johtajan elämänlaatua ja työn mielekkyyttä.

”Johtamistyön kaksi suurta e:tä ovat empatia ja ennustettavuus. Hyvä esimiestyö on taitolaji, jossa korostuvat ihmisten kuunteleminen ja heidän arvostaminen”, hän muistuttaa.

Arto Hiltunen toimi S-ryhmässä vuodesta 1980 vuoteen 2010. Vuosina 1998–2003 hän oli toimitusjohtajana Helsingin Osuuskaupassa ja vuosina 2004–2007 HOK-Elannossa. Lisäksi hän oli Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) pääjohtajana vuosina 2007–2010. Hiltunen on ollut vuodesta 2011 Itellan hallituksen puheenjohtaja.

Aalto-yliopisto nimitti Hiltusen kunniatohtoriksi keväällä 2011. Viime syksynä häneltä ilmestyi kirja Johtamisen taito – elämänmittainen matka (WSOY Pro).

Kari Kasasen näkökulmia ovat muun muassa menestyvän organisaation ja uudistumisen johtaminen.

”Maailman suurin oivallus ei ole pyörä tai tietokone, vaan ihmisen kyky rakentaa ja johtaa organisaatioita. Jokaisen organisaation on  keskityttävä entistä tiukemmin ydinosaamiseensa, mutta toimittava monimutkaistuvassa eko- ja tietosysteemissä alati tehokkaammin. Lisäksi useimmat organisaatiot ovat nykyisin matriiseja tai prosesseja, joiden johtaminen on aivan oma taitolajinsa. Nämäkin teemat ovat esillä Johtamisen Taito –foorumissa”, hän kertoo.

Kari Kasanen aloitti kouluttajan ja valmentajan uransa vuonna 1975 opiskellessaan Teknillisessä korkeakoulussa. Hän on vuosien varrella muokannut vahvasti kotimaista konsultointi- ja koulutusalaa yrittäjän roolissaan. Kasanen on konsulttitalo Talent Partnersin hallituksen puheenjohtaja ja yksi sen pääomistajista.

”Hauska yhteensattuma, mutta aloitin aikanaan oman yrittäjäntaipaleeni samalla hyvän johtamisen teemalla”, hän muistelee.

Koko päivän kestävä Johtamisen Taito-foorumi järjestetään torstaina 22. maaliskuuta Scandic Marina Congress Centerissä Helsingin Katajanokalla.

Lisätietoja: www.johtamisentaito.com

Talent Partners on johdon kumppani muutoksen johtamisessa ja strategisissa kysymyksissä. Konsultoimme ja valmennamme vuosittain yli 300 suomalaista yritystä ja julkisen sektorin organisaatiota. Meillä on 35 vuoden kokemus, paljon huippuosaamista ja vahva tase. Palveluksessamme on yli 100 asiantuntijaa. Osaamisestamme kertoo, että olemme Talouselämä-lehden vertailun mukaan arvostetuin kotimainen konsultointi- ja valmennusyritys. Paras muutoksen kumppani - www.talentpartners.fi

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs