Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Apua kulttuurinälkään – Oamkin näytöksiä ja konsertteja läpi toukokuun

Oulun ammattikorkeakoulu

Apua kulttuurinälkään – Oamkin näytöksiä ja konsertteja läpi toukokuun

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 07:00
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) opiskelijat ruokkivat kulttuurinälkää tarjoamalla näytöksiä ja konsertteja läpi toukokuun. Tarjonnasta löytyy niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuin seesteisempää menoa.

Tanssinopettajaopiskelijat sekä tanssin erikoiskoulutusluokkalaiset tarjoavat yleisölle tanssin monipuolisen kirjon kahdessa Luomo!-tanssimatineassa. Perjantaina 13.5. Oamkin näyttämösalissa (Kotkantie 1, Oulu) kello 13 ja 15 pääosassa ovat kansantanssi- ja showtanssikoreografiat, joista nähdään sekä sooloteoksia että ryhmäkoreografioita. Kevään viimeinen Luomo! järjestetään perjantaina 20.5. kello 18. Tanssimatineoihin on vapaa pääsy.

DiscoFever! vie aikamatkalle 20.5. Merja Satulehdon ja Marco Bjurströmin ohjaamana

Mitä olisi 70-luku ilman Pop Cornia ja Bee Geesiä, 80-luku ilman Madonnaa ja Michael Jacksonia tai 90-luku ilman Lambadaa ja Macarenaa? Oamkin pop/jazz-musiikin ja showtanssin opiskelijoiden DiscoFever! vie aikamatkalle diskoissa soineisiin megahitteihin ja niihin liittyviin muotitansseihin 1970-luvulta 1990-luvulle.

Joka vuosikymmenellä on omat suosikkitanssit ja näihin kytkeytyvät biisit – musiikin ja liikekielen yhdistelmä, joka jättää nuoruuttaan eläviin muistijäljen. Vahvan, eri aistien kautta tallentuneen vaikutelman, jonka nämä koko loppuikänsä assosioivat hauskanpitoon: vauhdikkaisiin iltoihin kaupungilla, muodikkaaseen pukeutumiseen ja parinmuodostukseen. Jos meno Travoltan jalanjäljissä ei iske, niin viimeistään Lambada saa lanteet notkumaan, ja Macarena kirvoittaa hysterian.

DiscoFeverissä syöksytään antaumuksella muotitanssien ja musiikin pariin Oamkin näyttämösalissa (Kotkantie 1, Oulu) perjantaina 20.5. kello 13 ja 15. Mukana on livebändi upeine solisteineen ja tanssijat aidoissa muotitanssitunnelmissa johdattelemassa yleisön diskotanssin huumaan. Aikamatkalle on vapaa pääsy, ja sen kesto on noin tunti. Tanssijoiden ohjauksesta vastaavat Merja Satulehto ja Marco Bjurström, ja muusikoiden ohjauksesta vastaa Samuli Mikkonen. DiscoFever hostina toimii Merja Satulehto.

Muusikot
Enni-Maria "Enny Hill" Mäkelä – laulu
Tiina "Honey T" Puolitaival – laulu
Laura "Lara Springs" Koski – laulu
Jenni "Jennie Z" Siuruainen – laulu
Timo "Tim Crane" Kurkela – laulu
Elias "Dr. Elliott" Airaksinen – koskettimet
Valtteri "Walther PP" Huovinen – kitara
Joni "Johnny Freshgrove" Raikaslehto – basso
Olli Vimpari "Ollie Vim2" – rummut

Tanssijat ovat Miia Ahonen, Elina Kuutti, Anni Lantto, Noora Mommo, Henna Männikkö, Roosa Ouvinen, Sini Parkkinen, Iina Piskonen, Soile Puumalainen, Anna Sergeeva, Ville Sievänen, Jenni Säkkinen, Saku Tonteri ja Liana Vahtiala.

Toukokuun aikana järjestetään lisäksi lukuisia konsertteja, joista löytyy lisätietoa Oamkin tapahtumakalenterista: oamk.fi/tapahtumakalenteri   

Lisätietoja:

tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs