Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Anne Kukkohovi puhuu nuorille Global Dignity -päivässä to 11.4. Salpauksessa

Koulutuskeskus Salpaus

Anne Kukkohovi puhuu nuorille Global Dignity -päivässä to 11.4. Salpauksessa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 12:11
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Malli- ja mainosmaailmasta tuttu Anne Kukkohovi tulee puhumaan torstaina 11.4. Ahtialan koulun ja Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoille Global Dignity -päivään Lahteen.

Paikkana on Vipusenkatu 5 A (auditorio). Aamupäivällä klo 8.30–11.30 auditorion täyttävät Ahtialan koulun yläkouluikäiset oppilaat ja iltapäivällä klo 12.30–15.30 Salpauksen liiketalouden, kauneudenhoidon ja Ammattistartin opiskelijat.

Sanomana vastuu omasta elämästä 

Noin kolme tuntia kestävässä tilaisuudessa nuoria innostetaan ottamaan vastuu omasta elämästään ja perehdytään muun muassa suvaitsevaisuuteen, yrittäjähenkisyyteen ja jokaisen oikeuteen ihmisarvoiseen elämään.

Global Dignity -päivä kiertää 2013 keväänä ympäri Suomea ja tavoitteena on tavoittaa yli 3600
nuorta.

Global Dignity -päivän järjestää Päijät-Hämeen YES-keskus yhteistyössä Nordic Business Forum Oy:n kanssa. Tuolloin Lahdessa nähdään kolmen hengen tiimi Nordic Business Forumista.

Tiimeissä on aina vähintään kaksi henkilöä Nordic Business Forum Oy:n nuorta ydinporukkaa. Lisäksi mukaan tulee yksi Global Dignity -kummeista. Global Dignity -kummit koostuvat esimerkillisistä nuorten hyvin tuntemista julkisuuden henkilöistä esim. urheilijoista tai muusikoista. Luennot ovat vuorovaikutteisia ja toiminnallisia.

Lisätietoja

Koulutuskeskus Salpaus
projektisuunnittelija Sari Mertsalmi
puh. 044 708 0846 tai sari.mertsalmi@salpaus.fi

www.nordicbusinessforum.fi/inspiration-for-two
www.globaldignity.org

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs