Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammattikorkeakoulut tarjoavat herkuttelua, opetuksen ja ohjauksen kehittämistä sekä lahjontaa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Ammattikorkeakoulut tarjoavat herkuttelua, opetuksen ja ohjauksen kehittämistä sekä lahjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2012 klo 12:55
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tähtijulkaisut mukana Helsingin kirjamessuilla 25.–28.10.2012

Kuusi ammattikorkeakoulua esittelee julkaisutoimintaansa Helsingin kirjamessuilla Tähtijulkaisut-osastolla 6b92. Tervetuloa tutustumaan ammattikorkeakouluissa tehtävään tutkimus- ja kehittämistyöhön. Tähtijulkaisut-osastolla tuomme esiin laajaa ja monialaista opetus-, tutkimus-, innovaatio- ja kehittämistyötä, jota ammattikorkeakouluissa tuotetaan.

Tähtijulkaisut

Tähtijulkaisut on Jyväskylän, Kymenlaakson, Mikkelin, Pohjois-Karjalan ja Tampereen ammattikorkeakoulujen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistyöverkosto, jolla on yhteinen verkkokauppa. Tähtijulkaisut-verkkokaupan tämän vuoden uutuutena on mahdollisuus maksaa ostokset verkon kautta.

Osastollamme esittelemme ammattikorkeakoulujen tutkimuksia ja oppimateriaaleja. Kirjoittajat ovat ammattikorkeakoulujen eri alojen asiantuntijoita. Julkaisut käsittelevät hyvin erilaisia teemoja hiehon kasvatuksen ulkoistamisesta, vanhusten liikuntaan, valokuvaukseen, opetuksessa tehtävään kehittämis- ja yhteistyöhön sekä kansainväliseen jalkapalloon.

 

Poimintoja Tähtijulkaisujen tietokirjatarjonnasta

Häkkinen, Sari - Itkonen, Ritva - Laukkanen, Jaakko - Luostarinen, Oona – Määttälä, Sinikka – Pekkarinen, Ulla (2012). Herkutellen Savossa -Eväitä vesien varrelta. Savonia ammattikorkeakoulun julkaisusarja E2/1/2012. ISBN 978-952-203-151-8. Hinta 35 € (sis. alv 9%)

”Tämä savolaiskulttuurin keittokirja yhdistää yksiin kansiin elämämme vettä ja leipää: vesimaisemia ja ruokaherkkuja, ihmisiä ja tarinoita. Tarinat ja ruokaohjeet on kirjattu myös englanniksi. Tarjolla on kaunis kuvateos ja herkullinen keittokirja kotikäyttöön tai vaikkapa liikelahjaksi.”

 

Lampinen, Jaso - Marttinen, Johanna - Solonen, Seija - Makkonen, Anna – Nenonen, Mervi (2012). Opiskelijat oman oppimisensa kehittäjinä - simulaatio-opetus ja klinikkaopettajamalli. Mikkelin ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B: Artikkeleita opinnäytetöitä, tiedotteita 171. 978-951-588-335-3. Hinta 16,60 € (sis. alv 9%)

”Julkaisu koostuu kahdesta opinnäytetyöstä, joiden aiheet liittyvät kahteen hoitotyön koulutusohjelman keskeiseen kehittämisalueeseen: klinikkaopettajamalliin ja simulaatio-opetukseen. Opinnäytetöiden tuloksia käytettiin hyväksi hoitotyön opetusta kehitettäessä: simulaatio-opetuksesta saatua palautetta hyödynnettiin kevään 2012 opetussuunnitelmauudistuksessa ja klinikkaopettajatoiminnasta saatua palautetta toiminnan edelleen kehittämisessä sekä harjoittelun laadun parantamisessa.”

 

Larjavaara, Ilmari (2012). Vaikutustapojen monimuotoisuus B-to-B-markkinoinnissa Venäjällä -

lahjukset osana liiketoimintakulttuuria. Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B. Nro 76. Hinta 15 euroa (sis. alv 9%)

”Tutkimuksessa tarkastellaan lahjonnan ja muun korruption muotoja yritysten välisessä kaupassa Venäjällä. Tutkimus ei kehota ketään käyttämään lahjontaa tai muita korruptiivisia menetelmiä. Mielenkiinnon kohteena ovat korruptiossa tosiasiallisesti Venäjällä toteutuvat toimintatavat sekä näiden syyt ja taustat.”

 

Lätti, Mervi (toim.) (2011). Joustavat toteutustavat aikuiskoulutuksessa – kokemuksia

kehittämistyöstä. Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun julkaisuja B:34. ISBN:978-952-275-008-2. Hinta: 25 e (sis. alv 9%)

”Julkaisuun on koottu Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun opettajien ja muun henkilöstön kuvauksia aikuiskoulutuksen joustavien toteutustapojen ja monimuoto-opetuksen kehittämisestä eri koulutusohjelmissa. Julkaisun artikkeleissa pohditaan mm. seuraavia kysymyksiä: Miksi joustavia toteutustapoja tarvitaan? Miten niitä on kehitetty? Millaisia kokemuksia kehittämistyöstä ja joustavista toteutustavoista on? Miten henkilöstön osaamista voidaan kehittää?”

 

Ranne, Kaarina - Markkanen, Heikki - Malo, Tuula (toim.) (2011). Työnohjaus - ryhmien ja organisaatioiden kehittämisen välineenä. Tampereen ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja C. Oppimateriaaleja 15. ISBN 978-952-5903-07-2. Hinta 25 € (sis. alv 9%)

”Työnohjaus – ryhmien ja organisaatioiden kehittämisen välineenä on julkaisu, johon on koottu työnohjauksen asiantuntijoiden ja Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistuneiden työnohjaajien artikkeleita. Kirja on oivallinen väline kaikille, jotka ovat kiinnostuneet työnohjauksen mahdollisuuksista työelämän laadun parantamisessa ja oman ammatillisuutensa kehittämisestä.”

 

Wahlgrén, Asta – Kitunen, Anne (toim.) (2012). Kohti laadukasta palveluliiketoimintaosaamista. Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja 135. ISBN 978-951-830-228-8. Hinta 25 € (sis. alv 9%)

”Julkaisu on koottu Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoiminta ja palvelut -koulutusyksikön henkilöstön kirjoittamista asiantuntija-artikkeleista. Julkaisussa perehdytään mm. työelämäyhteyksiin, liiketoimintalähtöiseen talousohjaukseen ja hybridi-liiketoimintamalliin. Yhteistä kaikille artikkeleille ja niiden kirjoittajille on pyrkimys kehittää palveluliiketoimintaa yhteistyössä yritysten kanssa.”

 

Tervetuloa Tähtijulkaisut-osastolle Helsingin Messukeskuksen osastolle 6b92! http://web.finnexpo.fi/Sites1/HelsinginKirjamessut/Sivut/default.aspx

 

Jos et pääse messuille, vieraile verkkokaupassamme www.tahtijulkaisut.net!

 

Lisätietoja julkaisutoiminnan yhteyshenkilöltä:

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu, Marja-Leena Saarinen, p. 040 569 8903

marja-leena.saarinen@mamk.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs