Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ammattikorkeakoulujen viestintäväki kokoontuu Centriaan

Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen viestintäväki kokoontuu Centriaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2012 klo 11:06
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyössä ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENE ry:n kanssa valtakunnalliset ammattikorkeakoulujen viestintäpäivät Kokkolassa tällä viikolla keskiviikkona ja torstaina, 26.-27.9.

 

Viestintäpäivät on ammattikorkeakoulujen vuotuinen tapahtuma, joka kokoaa keskeiset viestinnän ja markkinoinnin parissa työtä tekevät ajankohtaisten asioiden äärelle. Viestintäpäiville on ilmoittautunut noin sata henkilöä ympäri maata. Tänä vuonna päivien teemana on Silmukoista verkoiksi – sidosryhmät viestinnän voimavarana.

 

Päivien puhujina ovat mm. toimittaja Tuomas Enbuske, City-lehden päätoimittaja Maria Pettersson, ARENEn toiminnanjohtaja Timo Luopajärvi, professori Erkki Karvonen sekä toimittaja Outi Airola.

 

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita seuraamaan päiviä. Mikäli teillä on erityistoiveita esimerkiksi haastattelujen järjestämiseen seminaariesiintyjien kanssa, voitte olla yhteydessä viestintäpäällikkö Paula Erkkilään.

 

Viestintäpäivien ohjelma löytyy osoitteesta: http://viestinta.cou.fi/wp/viestintapaivat/

 

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, Centria ammattikorkeakoulu, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs