Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » AMK-lehti 3/2014: Kansainvälinen numero ilmestynyt

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

AMK-lehti 3/2014: Kansainvälinen numero ilmestynyt

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2014 klo 12:44
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ammattikorkeakoulujen yhteisen verkkojulkaisun AMK-lehden (eng. UAS Journal) kansainvälinen International issue -numero on ilmestynyt. Kokonaan englanninkielisessä syksyn numerossa esitellään mm. AMKien kansainvälisiä yhteistyöprojekteja. Verkkolehti on luettavissa osoitteessa www.uasjournal.fi.

Tämän vuoden kolmas ja kokonaan englanninkielinen AMK-lehti on laaja ja monipuolinen katsaus ammattikorkeakoulujen kansainvälisestä toiminnasta. Numerossa on yhteensä 19 artikkelia, jotka esittelevät mm. afrikkalaisten, amerikkalaisten, hollantilaisten, irlantilaisten ja tanskalaisten kanssa tehtyjä yhteistyöprojekteja (SAMK having co-operation on land and sea in Namibia).

Artikkeleista kahdeksan perustuu kansainvälisissä kongresseissa kesän aikana pidettyihin esityksiin:

Cross Functional Supply Chain Management – How to recognise the need for it and how to implement it? (NIBS - Network of International Business Schools Conference 2014, Lahti)

A Feedback System created with students on display on World Library and Information Congress – Presenting student co-operation on international level (IFLA - World Library and Information Congress 2014, Ranska)

Higher Education Institutions Excellence for Society – case Lahti University of Applied Sciences (EAIR - Annual Higher Education Diversity and Excellence for Society Forum 2014, Saksa)

Artikkeleissa tarkastellaan mielenkiintoisia monitieteisiä oppijalähtöisiä pedagogisia kokeiluja ja pilottihankkeita. Lisäksi pohditaan muun muassa ohjaus- ja palauteprosessien kehittämistä sekä osaamisen ja koulutusviennin käsitteitä, tekemistä ja suurimpia haasteita.

Suomen ammattikorkeakoulujen AMK-lehti -verkkojulkaisu ilmestyy neljä kertaa vuodessa osoitteessa www.uasjournal.fi. Seuraavan joulukuussa ilmestyvän numeron teemana on uusi työ ja työelämäuudistaminen.

Lisätiedot

Päätoimittaja Ilkka Väänänen, puh. 050 321 8895 tai tai sp. etunimi.sukunimi@lamk.fi

Teematoimittaja Kati Peltonen, puh. 044 708 1041 tai sp. etunimi.sukunimi@lamk.fi

AMK-lehti /UAS Journal on ammattikorkeakoulujen yhteinen verkkojulkaisu, joka kertoo AMKien tekemästä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta.

www.uasjournal.fi


Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs