Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » AMK-kampuspäivä avaa ammattikorkeakoulujen ovet 12.11.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

AMK-kampuspäivä avaa ammattikorkeakoulujen ovet 12.11.

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 20:01
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Neljä pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulua avaa ovensa toisen asteen opiskelijoille yhden päivän ajaksi torstaina 12.11. Mukana yhteistyönä järjestettävässä AMK-kampuspäivässä ovat Yrkeshögskolan Arcada, Haaga-Helia, Laurea-ammattikorkeakoulu ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

AMK-kampuspäivän tarkoituksena on tarjota toisen asteen opiskelijoille mahdollisuus nähdä käytännössä, millaista opiskelu ammattikorkeakouluissa on. Päivän aikana korkeakoulujen kampuksilla järjestetään erilaista ohjelmaa ja vieraat pääsevät tutustumaan käytännönläheisesti eri koulutusaloihin. Samalla vierailla on mahdollisuus tavata korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Neljän ammattikorkeakoulun yhteinen AMK-kampuspäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Ajatus yhteisestä tapahtumasta on tullut toisen asteen opintojenohjaajilta. Heidän toiveenaan on ollut korkeakoulujen yhteinen tutustumispäivä erillisten avointen ovien päivien sijaan. Samalla toisen asteen opiskelijoille tarjoutuu mahdollisuus valita juuri itseään kiinnostavat koulutusalat ja tutustua opiskeluun paikan päällä.

Kutsu AMK-kampuspäivään on lähetetty kaikkiin Uudenmaan toisen asteen oppilaitoksiin. Mukaan tapahtumapäivän ohjelmaan kampuksille on ilmoittautunut yhteensä yli 1 300 toisen asteen opiskelijaa.

AMK-kampuspäivän kampuskohtaiseen ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa www.amk-kampus.fi.

Lisätietoja AMK-kampuspäivän ohjelmasta ja tapahtumista ammattikorkeakoulujen yhteyshenkilöiltä:
Arcada: viestintäpäällikkö Gunilla Sjöberg, gunilla.sjoberg@arcada.fi puh. 040 5151 537
Haaga-Helia: viestintäpäällikkö Ari Nevalainen, ari.nevalainen@haaga-helia.fi, puh. 040 488 7008
Laurea-ammattikorkeakoulu: markkinointipäällikkö Juha Niemi, juha.niemi@laurea.fi, puh. 040 630 3940
Metropolia Ammattikorkeakoulu: markkinointisuunnittelija Päivi Mahkonen, paivi.mahkonen@metropolia.fi

 

 

 

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs