Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » AmisAjot Hirvensalossa perjantaina 20.5.2016

Turun ammatti-instituutti

AmisAjot Hirvensalossa perjantaina 20.5.2016

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 13:00
Julkaisija: Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutin kone- ja metallialan ensimmäisen vuoden opiskelijat järjestävät perjantaina 20.5. jo kuudennen kerran luokkien väliset mäkiautokisat Hirvensalon MCC Action rinneautokeskuksessa.

Peltolan koulutalossa on kevään aikana valmistunut opiskelijavoimin neljä ajokkia, jotka kilpailevat sekä nopeudessa että muotoilussa. Nopeudessa mäkiautokeskuksen ajanmittauslaitteisto puhuu karua kieltään, muotoilussa taas tiukka AMK:n muotoiluopiskelijoista muodostuva tuomaristo katsastaa mäkiautojen nousevat trendit.  

Kisakansan testattavana on myös opiskelijavoimin valmistetut RC-autot offroad-radalla. Tapahtumassa esiintyy tämän vuoden AmisTalent-voittaja, beatboxaaja Strychnine. Päivän dj:nä ja juontajana toimii radiosta tuttu Timo Virkkula. Tärkeinä yhteistyökumppaneina kisan järjestelyistä vastaavat myös Turun ammatti-instituutin ravintola- ja logistiikka-alan opiskelijat.

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä alan yritysten ja muiden yhteistyötahojen, kuten Metalliliiton ja Teknologiateollisuus ry:n kanssa. Tapahtuma on tärkeä linkki opiskelijoiden ja työelämän toimijoiden välillä. Opiskelijat pääsevät tutustumaan kisojen valmistelujen aikana ja itse kisoissa oman alansa yrityksiin, ja mahdollisiin tulevaisuuden työnantajiinsa. Yritysten edustajille eli tallipäälliköille on tapahtumassa oma kisansa.

Tilaisuuden virallisen osuuden avaa noin klo 12 ammatti-instituutin kilpailutoiminnan koordinaattori Jarmo Linkosaari. Palkintojenjako odottaa ansioituneita kisaajia ja haltioitunutta kisakansaa n. klo 13.30. Tarkempi ohjelma on liitteenä.

Jos kisaa ei pääse Hirvensaloon paikan päälle seuraamaan, on Periscopessa luvassa kisojen herkkupaloja suorana lähetyksenä. Myös Turun ammatti-instituutin sosiaalinen media sekä KOMEa tulevaisuus-kampanjan Facebook-sivut ja Instagram päivittävät kuumimmat kärkitulokset saatavillenne.

Lisätietoja tapahtumasta:
Johanna Jernberg
johanna.jernberg@turku.fi
puh. 040 196 2442

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs