Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Amiedu kehittää Tikkurilan liiketoimintalähtöistä osaamista

Amiedu

Amiedu kehittää Tikkurilan liiketoimintalähtöistä osaamista

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 08:00
Julkaisija: Amiedu

Amiedu ja Tikkurila Oyj ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on strategialähtöisellä osaamisen kehittämisellä varmistaa Tikkurilan tulevaisuuden kilpailukyky.

Amiedun rooli Tikkurilan osaamisen kehittämiskumppanina on omalta osaltaan tukea liiketoiminnan kasvua ja varmistaa, että osaaminen vastaa liiketoiminnan tavoitteita.

Tikkurila on maalien markkinajohtaja kauppa- ja rakennusmaaleissa mm. Venäjällä, Ruotsissa, Suomessa ja Baltiassa ja sen päämarkkina-alue on Pohjoismaat ja Itä-Eurooppa. Markkinajohtajana se tähtää jatkuvaan kasvuun.

Tikkurilalle kasvun kannalta tärkeää on muun muassa henkilöstön myyntiosaamisen kasvattaminen. Lisäksi panostetaan esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen sekä yhtenäisiin toimintatapoihin.

Systemaattisella osaamisen kehittämisellä tuetaan myös kansainvälisyyttä sekä monikulttuurisuutta. Kumppanuus Amiedun kanssa mahdollistaa Tikkurilalle strategialähtöisen osaamisen kehittämisen. Amiedu pystyy tarjoamaan Tikkurilalle osaamisen kehittämisen palveluita proaktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti tarpeiden mukaan.

Tikkurila tarjoaa kuluttajille, ammattilaisille ja teollisuudelle käyttäjäystävällisiä ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Kumppanuuden tavoitteena on myös entisestään kehittää laatua ja kustannustehokkuutta sekä tukea yrityksen innovaatiokulttuuria.

Systemaattisen osaamisen kehittämisen avulla voidaan työntekijöille luoda kiinnostavia urapolkuja ja lisätä henkilökunnan sitoutuneisuutta työnantajaan.

Amiedu Tikkurilan koulutuskumppanina koordinoi koulutustoimintaa ja pystyy varmistamaan oikeanlaisen resursoinnin.  

- Lähdemme Tikkurilan kanssa nyt entistä voimakkaammin kehittämään systemaattisesti ja liiketoimintalähtöisesti toteutettua osaamisen kehittämistä, toteaa Amiedun avainasiakaspäällikkö Kari Lepistö.

 - Amiedu tuo Tikkurilalle osaamisen kehittämiseen entistä suunnitelmallisen työskentelytavan. Uskomme, että Amiedulla on tarjota meille uusia ideoita, he pystyvät haastamaan meitä kehittyäksemme. Lisäksi Amiedun toiminta on hyvin liiketoimintalähtöistä ja tarjonta valtavan laajaa, joten voimme yhdeltä palveluntarjoajalta saada lähes kaiken tarvitsemamme, kertoo Tikkurilan henkilöstöpäällikkö Anna Saksi.

Lisätietoja:

Kari Lepistö, avainasiakaspäällikkö
Amiedu
kari.lepisto(at)amiedu.fi
puh. 020 7461 381

Anna Saksi, henkilöstöpäällikkö
Tikkurila Oyj
anna.saksi(at)tikkurila.com
puh. 050 562 1772

Kuvassa vasemmalta: henkilöstöasiantuntija Harri Mannermaa, henkilöstöpäällikkö Anna Saksi (Tikkurila); yrityspalvelujohtaja Ari Seppänen, avainasiakaspäällikkö Kari Lepistö, palvelujohtaja Nuutti Manninen ja Ami-säätiön johtaja ja Amiedun rehtori Timo Karkola (Amiedu).


Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs