Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Äly tulee kotiin – avoin luento 15.4.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Äly tulee kotiin – avoin luento 15.4.

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 10:01
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Avoin HAMK -luentosarja jatkuu keskiviikkona 15.4.2015 klo 17. Silloin vuorossa on luento Älyn hyvä tekniikka arjen apuna.

Millaisia mahdollisuuksia ja haasteita älyteknologian tuleminen kodin arkeen tuo tullessaan? Parhaimmillaan älyteknologia tukee omatoimisuutta ja itsenäistä kotona selviytymistä, sillä se tarjoaa erilaisia palveluja arjen eri toimintoihin.

Luennoitsijana toimii itsekin HAMKista valmistunut asiantuntija Hannu Kaunisto. Hän kertoo kokemuksistaan älykkään kodin ja asumisen ympäristön suunnittelusta sekä rakentamisesta. Kaunisto on tuotesuunnitteluinsinööri ja innovaattori, jolla on kokemusta Nokian tuotekehityksestä, tulevaisuuden kodin suunnittelemisesta ja rakentamisesta sekä hyvinvointiteknologiakoulutuksen kehittämisestä.

Tilaisuudessa on esillä myös alan demoja, kuten rentoutumista harjoittava MUSE-panta. Tilaisuuden juontaa konetekniikan koulutuspäällikkö Jussi Horelli. Luennon lomassa Sibelius-opiston oppilaat esittävät Sibeliuksen musiikkia.

Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä (D-rakennus, ravintola Helmi, os. Vankanlähde 11). Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30, luento klo 17. Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Kaikille avoin ja maksuton luentosarja on osa Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa tehtävää Sibelius Celebrations -yhteistyötä. Sarja alkoi joulukuussa 2013. Luentosarjassa on vahvasti esillä HAMKin eri alojen osaaminen. Sibeliuksen musiikki siivittää tilaisuuksia. Luentosarjan aikataulu löytyy osoitteesta www.hamk.fi/sibelius. 

Lisätiedot

koulutuspäällikkö Jussi Horelli, p. 040 551 6411 ja sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs