Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ajanhallinnalla laatua johtamiseen – esimiestyön kehittämisseminaari 18.3.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ajanhallinnalla laatua johtamiseen – esimiestyön kehittämisseminaari 18.3.

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2013 klo 10:27
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hyvä johtaminen ja esimiestaidot vaikuttavat merkittävästi työelämän laatuun, työurien pidentymiseen ja työn tuottavuuteen. Yksi esimiestyön haaste tänä päivänä on kuitenkin jatkuva kiire, informaatiotulva ja aivojen kuormitus. Näitä aiheita pohditaan esimiestyön kehittämisseminaarissa, jonka järjestää Johtamisen kehittämisverkosto yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen kauppakamarin kanssa. Hämeenlinnassa 18.3.2013 toteutettavan seminaarin teemana on ”Esimiehen ajankäytön hallinta osana laadukasta johtamista”.

Seminaarissa kuullaan aivotutkija Minna Huotilaisen alustus aiheesta ”Miten säätelen aivojeni kuormitusta ajan paineessa?”. Huotilainen toimii vanhempana tutkijana Työterveyslaitoksen Aivot ja teknologia -tiimissä. Hän on erikoistunut erityisesti muistin, oppimisen ja tarkkaavaisuuden säätelyyn. Lisäksi seminaarissa saadaan käytännön esimerkkejä pk-yritysten arjesta ja pohditaan, mistä ja miten varataan aikaa esimiestyölle.

Seminaari järjestetään 18.3.2013 klo 13.00–16.30 Hämeen ammattikorkeakoulussa Hämeenlinnassa. Seminaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 8.3.2013 mennessä Työterveyslaitoksen tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautuminen ja ohjelma osoitteessa www.ttl.fi/tapahtumakalenteri (tapahtumat aikajärjestyksessä > tapahtuman nimi).

Johtamisen kehittämisverkosto on Sosiaali- ja terveysministeriön käynnistämä ja työterveyslaitoksen koordinoima verkosto, joka luo ja kokoaa hyvän johtamisen käytäntöjä ja esimiestaitoja työpaikoille. Verkoston erityisenä tavoitteena on luoda laatukriteerit hyvälle johtamiselle sekä edistää eri-ikäisten johtamisen toteutumista. Esimiestyön kehittämisseminaareja verkosto järjestää eri paikkakunnilla yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

Lisätietoja:
Hämeen ammattikorkeakoulu, Ylemmän korkeakoulutuksen osaamisrakenteen kehittäminen -hanke, projektipäällikkö Helena Turunen, puh. 050 409 45 47 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs