Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamo Espoon Kulttuurikeskuksessa 4.6.2015 klo 8.30-14.30

Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamo Espoon Kulttuurikeskuksessa 4.6.2015 klo 8.30-14.30

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2015 klo 05:57
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Kutsu medialle

Ideamonistamossa ollaan tekemässä jotain ainutlaatuista – tulemme lähettämään ideat lentoon ympäri Suomen täysin uudenlaisella mallilla. Suomessahan ongelma ei ole ollut uusien ideoiden puute, ongelma on ollut se, että niiden on annettu kuolla, koska ei ole löytynyt keinoa niiden monistamiseen. Nyt sellainen on.

 

Ideamonistamossa tarjotaan mahdollisimman monelle osallistujalle jo käytännössä kokeiltuja ideoita mukaan hyödynnettäväksi omalla paikkakunnallaan tai omassa työssään –­ suomalaisen ihmisen hyödyksi ja Suomen fiiliksen kasvattamiseksi. Yllätetään yhteiskunta -ideoiden aiheina ovat nuorten hyvinvointi, nuorten työllisyyden parantaminen, työfiiliksen parantaminen, kestävä kehitys, ilmastonmuutos sekä Suomen vientikaupan kehittäminen.

 

Median osallistuminen ja lehdistötilaisuus

 

Toivomme mahdollisimman monen median edustajan tulevan paikalle todistamaan mitä saadaan aikaan, kun koolla on ihmisiä, jotka haluavat muuttaa ja tehdä asioita, ei vain ihmetellä. Järjestämme päivän päätteeksi klo 14.30 lehdistötilaisuuden, jossa on paikalla Yllätetään yhteiskunnan edustajia, kaupunginjohtajia ja muita kuntien edustajia, yritysjohtajia ja järjestöjen edustajia. Pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan osoitteeseen mailto:jari.raitanen@devoi.fi osallistutko tiettyihin osiin päivän ohjelmista, koko päivään tai pelkästään lehdistötilaisuuteen.

 

 

Päivän ohjelma:

 

08:30 Paremman fiiliksen agentiksi ilmoittautuminen ja aamukahvi

09:00 Grand JAM -ideamonistamon alkupamaus ja siivet päivälle

09:15 Suomi potkaistaan uuteen asentoon – ylöspäin! Ensimmäiset kokeillut ideat levitykseen, mukana mm.
 

 

Kehu kaveria selän takana - mediassa ja työpaikoilla suuren suosion saanut idea laajenee ja kehittyy.

Hyvevointia elämään -idean tavoitteena on hyvinvoinnin edistäminen hyveiden kautta, sosiaalisten ongelmien ehkäiseminen ja oppilaiden motivointi.

Liikkeellä parempi fiilis -idea aktivoi koululaisia.

 

10:45 Ensiesittelyssä Maailman rohkein kansa – syksyllä starttaavassa kansanliikkeessä mukana jo lukuisia kansainvälisten ja kansallisten yritysten ja yhteisöjen edustajia.
 

11:30 Lounas ja ideoihin tutustumista. Ideoiden aiheina nuorten hyvinvointi, nuorten työllisyyden parantaminen, työfiiliksen parantaminen, kestävä kehitys, ilmastonmuutos sekä Suomen vientikaupan kehittäminen ja tietysti Hinku-hanke ja sen uudet kuviot.


12:30 Lisää onnistuneita kokeiluja monistukseen, mm.

 

Suomen ylivoimaisesti tuloksellisin nuorten työllistämisidea: yhdessä kokeilukaupungeista nuorisotyöttömyys putosi kolme vuotta sitten puoleen ja on edelleen sillä tasolla! Kaupunginjohtaja kertoo miten se tehtiin.

Lupa puhua kauniisti lapselle – idea on nyt kokeiltu useissa paikoissa, nyt se lähtee laajenemaan voimalla.

Heti töihin opiskellen tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden hankkiatutkinto työn ohessa.

Olen huipputyyppi auttaa löytämään oman intohimonsa ja voimaannuttaa heitä seuraamaan sitä.

Päivän tärkein ateria tuo koululaiset ja heidän kiireiset vanhempansa kouluun yhteisen, kiireettömän aamiaispöydän ääreen.

 

14:00 Yhteenveto ja vapaata keskustelua

 

14.30 Grand JAM päättyy, lehdistötilaisuus

---------------------------------------------------------------------------------
Paikka:
Espoon Kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

 



Ystävällisin terveisin,

Jari Raitanen
Yllätetään yhteiskunta, Devoi Oy
puh. 050 995 4440
jari.raitanen@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs